Kuglen ruller igen på parkettet…

Michael Møller -

Så blev det endnu engang august måned og dermed tid til, for de fleste danske floorball klubber, at indtage hallerne.

Selv kommer jeg med frisk energi fra det svenske eventyr, og skal nu forsøge at omstille mig fra hvordan et set-up er i Sverige, til hvordan det nu igen skal være i lille DK. Jeg glæder mig dog som et lille barn til at præsentere og efterleve vores nye gameplan, være tilbage i vante omgivelser, udvikle vores spillere og til at spille der hvor hjertet nu engang har sin plads. Sejrene på den baggrund føles bare altid bedre.

For vores vedkommende har der ligesom på de fleste andre hjemmesider, ikke været det store halløj omkring til- og afgange i truppen.
Dog er vi på nuværende tidspunkt oppe og rumme en trup bestående af 17 spillere og 3 målmænd, så det ser absolut meget lovende ud. Vi har selvfølgelig altid plads til flere spillere, som vil prøve en tur til det amagerkanske, og håber da at de dialoger der er i gang, ender med at blive til noget.
Fokus er dog på at få spillere ind i truppen som passer ind på holdet, og som vil være en del af holdet. Den type spillere er dog oftest tæt forankret i deres nuværende klubber.

Vi har flere spændende nye navne i truppen, som jeg glæder mig meget til at følge:

Martin Madsen, Keeper, som med spil for både Hvidovre, Rødovre, Jægerspris og senest FFK bliver en super vigtig ressource i målmandsteamet med Bjørnen og Meyer.
Han er en spiller som jeg, da jeg takkede ja til igen at tiltræde som træner, håbede meget at jeg kunne få overtalt til at indgå i vores trup.

Nicholai Ellebæk, spiller, kommer til os fra det fynske, hvor han har spillet for både Odense og Vissenbjerg og efter en længere skadespause er han nu igen klar til at prøve kræfter med elitefloorball. En herre som løber igennem og som med ukuelig fightervilje vil kunne trække lokomotivet når der er behov for det.

Mike Raun, spiller, kommer fra egne rækker og dominerede i mange år ungdomsrækkerne med Parbo. Mike har besluttet sig for at give den en skalle og det kan med den rigtige indstilling udløse meget spilletid i år.

Jeppe Trier, spiller, og vel nok indbegrebet af målkonge på alt hvad han rører ved. Om det har været på fodboldbanen eller Hafnias 2. og 3. hold, er han ALTID garant for point og mange af dem. Nu er det lykkedes os at få ham til at prioritere 1. holdet og dermed kan jeg sagtens forestille mig en spiller der vil bejle til flest point i år.

Derudover er der mange af de bærende kræfter fra tidligere sæsoner, som er klar til at give den en skalle. Så alt i alt er det en super god trup, som med fokus på de rigtige ting, skal kunne forbedre sidste års placering.

På farvelsiden er der afgang fra Sonne og Kobbe. De to unge fyre valgte at returnere til Hørsholm, og det ærgrer mig selvfølgelig at jeg ikke får fornøjelsen af at arbejde med dem. Men held og lykke herfra.

Truppen ser derfor således ud:

Jesper Bjørneboe
Martin Madsen
Lars Meyer

Anders Rognerud
Stig Thorsteinsson
Michael Werdelin
Kristian Nørhave
Thomas Helgstrand
Nicholai Ellebæk
Matti Ljungberg
Jesper Frank
Lars Neubert
Sebastian Knudsen
Nikolaj Parbo
Tore Kvaslerud
Mike Raun
Jeppe Trier
Nicklas Petzke
Nicolai Bech
Jesper Schow

Vi har efter et par forrygende træninger på Kastrupfortet, hvor spillerne viste super god form og styrke, nu gjort os klar til at indtage hallen og med træning i aften og uddeling af playbook, begynder det snart at lugte af sæsonstart!

Rigtig god sæson til alle

/Jesper Schow

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning