Lån & Spar Bank ny sponsor i Hafnia FC!

Michael Møller -

 

 

Foruden et tøjsponsorat, indeholder aftalen et stærkt samarbejde parterne imellem, hvor alle Hafnias medlemmer og familierelationer tilbydes Personlig Bank, og samtidigt er med til at støtte klubben.
Lisa Devine, Marketingchef i Lån & Spar, udtaler om aftalen: “Vi ser det som en spændende mulighed for et stærkt samarbejde. Foruden ambitionen om at opleves som en personlig bank af vores kunder, har vi også et stort fokus på at være en bank i bevægelse. Det hænger godt sammen med Hafnias klubånd og gode udvikling inden for floorballsporten.
Vi glæder os til at blive vist frem på 1. Herres spillertøj til den kommende sæson og ønsker Hafnias spillere held og lykke med sæsonen – og personligt velkommen i en af vores filialer”.

Hvem er Lån & Spar?
Lån & Spar ønsker at sætte høje standarder for din personlige bank. De lægger stor vægt på den personlige oplevelse for deres kunder.
I har sikkert travlt med at leve livet, forfølge drømme og få alting til at lykkes. Og i en travl hverdag er det godt at have en bank, som virkelig forstår jer og ved, hvad I synes er vigtigt.
Hos Lån & Spar har de fokus på jer. I får støtte og gode råd om, hvordan økonomien kan blive så god som mulig. Både lige nu og på sigt. Det betyder, at I får et bedre overblik over jeres muligheder og frihed til at gøre de ting, som betyder noget for jer.

Du kan læse mere om Lån & Spar på www.lsb.dk
Står I med et behov eller ønske om rådgivning, eller er I blot nysgerrige efter at finde ud af, hvad Lån & Spar kan gøre for jeres økonomi, så kontakt Jesper Schow på jsp(a)lsb.dk for yderligere information om aftalen.

 

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning