Lidt tættere på Rikke Qvistgaard

Michael Møller -

Rikke kom til klubben i efteråret 2011 fra Copenhagen SFC. Hun fik hurtigt spillet sig til en fast backplads på dame1 og charmet sig ind på holdet med sit søde smil og dejlige humør. Rikke arbejder hele tiden på at blive en bedre floorballspiller og tager ansvar til træning og kampe. Som prikken over i’et blev denne sæson da også afsluttet som matchvinder, hvor hun med et forrygende mål fra backpositionen sikrede sejr over FFK2.

Udover at Hafnia har glæde af hende på dame1, så er Rikke også et rigtigt udvalgsmenneske. Hun er således medlem af festudvalget, sponsorudvalget og dameudvalget. Til dagligt læser hun Ernæring og Sundhed.

Fortæl os kort, hvem du er?
Jeg er en glad og frisk person, som elsker at være fysisk aktiv. Jeg er til tider en pige med masser af krudt i, hvor der hele tiden skal være gang i den – derfor er jeg også medlem af diverse udvalg på min skole samt i klubben. Jeg er dermed en god initiativtager til forskellige events og er der altid med en hjælpende hånd, hvis der er brug for det. Derudover elsker jeg at danse, synge, råbe, drikke, lave spas og meget meget mere 🙂

Antal år i Hafnia: Jeg har været i Hafnia i 1 år.
Tidligere klubber: Jeg har spillet i Valby floorball klub i 2 år.

Hvorfor startede du til floorball?
Jeg startede til floorball, efter jeg havde prøvet det i gymnasiet, og jeg ville afprøve mig selv på andre sportsgrene end de almindelige, og derfor landede det på floorball. Samtidig var det også, fordi ingen fra min nuværende omgangskreds vidste, hvad det var, og det gjorde det lidt sjovt 🙂

Hvad /hvem har overrasket dig mest i denne sæson?
Jeg er meget overrasket over, hvordan der er blevet taget imod mig, da jeg startede i klubben. Jeg følte mig meget velkommen, samt at alle er hjælpsomme, hvis man har brug for hjælp. Man har derfor følt sig som en del af holdet med det samme. Dette betyder rigtig meget for mig, når man er ny i en klub og gerne vil være en del af sammenholdet. Dermed en stor ros til damerne 🙂 Derudover finder man en fantastisk træner, som virkelig er der til at videreudvikle en spillemæssigt og har overskud til at lære fra sig til hver enkelt person. Jeg har derfor også udviklet mig en del i løbet af sæsonen, hvor jeg er begyndt at ramme målet nede bagfra, og det har været en dejlig overraskelse fra min egen side af 🙂

Kan du beskrive hvilken floorballoplevelse der har gjort mest indtryk på dig?
Jeg tror umiddelbart ikke, jeg lige på stående fod kan beskrive en situation, jeg venter stadig spændt på at den oplevelse indtræffer- MBC forhåbentlig 🙂

Hvilke tips vil du gerne give videre til de nye spillere, der skal starte i Hafnia?
Bare gå til den i alle slags situationer og vær med til alle de sociale arrangementer, du kan. Så får man noget ud af floorballtræningen og lærer alle at kende.

Hvad finder man i Hafnia, som man ikke finder hos andre klubber?
Man finder nogle søde og venlige mennesker i Hafnia, hvor der er en masse sociale arrangementer, og det er fantastisk, for det finder man ikke mange andre steder. Der er desuden et rigtig godt sammenhold, hvor der er plads til spas og fnis imellem (dameholdene).

Hvordan tror du Hafnias fremtid ser ud i den kommende sæson?
Jeg spår en lys fremtid for Hafnia i den kommende sæson. Jeg tror, at det kommer til at gå godt på alle hold, samtidig med at der kommer en masse nye mennesker til klubben. Hafnia er en klub, som udvikler sig mere og mere, og det begynder at kunne ses på mange punkter – så derfor kan det kun gå opad.

Hvem vil du gerne lidt tættere på?
Jeg vil rigtig gerne tættere på Ea, som er en fantastisk pige.

De skæve:

Hvad er din yndlingsret?
Den er svær, men jeg kan godt lide thai, kinesisk og indisk – ikke noget specifikt.

Kat eller hund?
Jeg må simpelthen svare begge dele – de er fantastiske på hver deres måde.

Lys eller mørk?
Mørk – men det kommer jo an på, hvilke situationer man her snakker om 😉

Vælg tre ting du vil tage med ud på en øde ø?
Mange bolde, neglelak og masser af sprut. Så er der i det mindste noget at tage sig til!

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august 2024 i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 24/25:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer (Starter op d. 3. september)
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

17.00-18.30: U11 & Øvrig Ungdom
18.30-20.00: Fælles Seniortræning