Lidt tættere på…vores nye for-kvinde

Michael Møller -

Generalforsamlingen i marts 2013 var startskuddet til en hel ny generation af bestyrelsesmedlemmer.
Takket være en tillidsfuld generalforsamling, blev vores nye formand valgt in absentia. Derfor kommer der her, en præsentation til dem, der ikke kender Marie Fogh Madsen så godt… endnu.
Vi skal ikke bare lidt tættere – men endnu tættere på, end vi plejer.
Hertil blev en fredag eftermiddag sat af til en snak om formandsposten, Hafnia og andet skævt.

Marie_Fogh_interview

Hvem er hun?
Som i en ægte danskstil er det klassiske ”hjemme-ude-hjemme”-fænomen også gældende her.
Hvem er hun? Et spørgsmål, der først nu, hvor artiklen er færdigskrevet, kan besvares ordentligt. Marie fæstner sig hurtigt som et empatisk og rummende menneske. Hendes evner til at lytte, forstå og mægle er egenskaber mange kan få gavn og glæde af. Ikke mindst den nye bestyrelse. Hun er ikke bleg for at indrømme, at hun før er blevet omtalt som hellig. Hun har en høj moral samt et ønske om at omgive sig med mennesker i arbejds- og fritidssammenhænge.
Vi har fat i en jyde… og ikke en provinsjyde, men én, der er vokset op på landet! Nu bor Marie dog på Nørrebro, er lærerstuderende og indehaver af 26 år på bagen.

Hvorfor stillede du op som formand?
Det var ikke ambitionen om at blive formand, der fik Marie til at stille op til bestyrelsen. Som udgangspunkt ville hun gerne ”bare” være medlem i bestyrelsen, men da ’Paradise’-kabalen skulle lægges, og der var motiverende kræfter, der opfordrede hende til posten, sagde hun ja. ”…jeg træder til, når andre ikke vil” forklarer hun. En sætning, hun vist har sagt, et par gange eller to, før i sit liv.
Selvom hun ikke ønskede formandsposten, fra start, ser Marie nu, med stor ydmyghed, udfordringen som rigtig spændende og lærerig. Hun tilføjer også, at hun er rigtig glad for at have bestyrelsen med sig.
Da hun for nogle år siden var tjener i Norge, oplevede hun tilsvarende, hvordan hun hurtigt fik ansvar og tilmed blev overtjener til trods for at være uerfaren. Det umiddelbare fighterinstinkt og viljen til at blive bedre i enhver hensigt ligger dybt i Maries personlighed. Yderligere har hun, som eneste pige blandt to brødre, igennem sin opvækst været vant til at konkurrere, udfordre sine grænser og deltaget i slåskampe (til trods for sine ydmyg kropsbygning har hun en utrolig veludviklet teknik som kompensator red.).
Vi har altså fået fat i en formand i en ny skikkelse, der dog stadig indeholder samme dybde, dedikation og diplomatiske evner som vores forhenværende, Kristian Søger Nielsen.

Du har spillet floorball i én fuld sæson, hvordan husker du, det var at starte i Hafnia?
Ros til klubben og holdet, er jo den skjulte dagsorden i dette spørgsmål – og Marie hopper lige i fælden og tøver ikke: ”Det var super fedt. Alle var så søde og meget imødekommende…”. Hun syntes også sportsligt, at det hurtigt tog form og allerede efter få måneder i klubben blev hun spurgt, om hun var interesseret i at træne med D1. Holdsporten har ellers ligget lidt på hylden, for Marie er inkarneret ’heste-entusiast ’. Og tænk, man kan ikke engang drille hende med at være ”Wendy-hestepige” – for det var hun og hun står ved det uden at afvige!

Er du en ildsjæl?
Det sidste dybdegående spørgsmål er med et ja/ nej-udfald. Et spørgsmål, hvis karakter er helt bevidst. Der skal da heller ikke mange sekunder til før der lyder et solidt ”ja, det er jeg faktisk!”. Marie beskriver, hvordan hun har oplevet før, at hun hurtigt bliver engageret i de sammenhænge hun er i, og uddyber eksemplarisk med, at hun de første par måneder i klubben drømte om floorball om natten.
Det, der omvendt bevirker, at hendes fokus og engagement skifter, er hvis der mangler udvikling og udfordring. Dette må tolkes som en indirekte opfordring til Hafnias medlemmer! Selvom, der kan være lidt problemer med at gribe de fysiske bolde, så tøv ikke med at kaste en metaforisk i luften – Marie skal nok gribe den!

Og så skal vi vist have noget skævt på banen:

Hvad er din yndlingsret?
Lasagne.

Kat eller hund?
Hund. (Hun tilføjer dog, at hun også elsker katte, faktisk alle dyr, med undtagelse af fugle, da de er utilregnelige).

Lys eller mørk?
”Lys, hvis det er chokolade, men ikke hvid… lys”.

Vælg tre ting du vil tage med ud på en øde ø?
Flintesten, selskab og lakrids (Bülow red.)

Hermed blev en eftermiddag afsluttet med ét styk backgammon sejr og et hyggeligt interview. Win-win til vores udsendte.

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning