Malene Dall tager kontrol over Dame 2

Michael Møller -

Hafnias 2. damehold får i sæsonen 2012-13 sin egen fuldtidstræner i form af Malene Dall.

Det bliver Malene Dall, der i sæsonen 2012-13 skal løfte videre på noget af Sophies store arbejde med damesiden i Hafnia. Efter førsteholdets oprykning til ligaen har klubben prioriteret, at der skulle være dedikerede trænere til begge senior damehold. Ved at udvide trænerkapaciteten bliver det muligt at skabe et endnu stærkere tilbud til begge hold på damesiden.

Malene var et naturligt valg for klubben, og den første og største opgave bliver, at guide holdet sikkert igennem en sæson i danmarksturneringens førstedivision.

Formand Kristian Søger om den ”nye” træner:
“Malene er jo en af vores egne ildsjæle som også har trænerkvaliteterne i sig. Det er derfor på alle måder glædeligt, at Malene har samlet handsken op, og nu vil sørge for, at der bliver sportslig udvikling, masser af motion, og ikke mindst masser af sjov for dame 2 i den kommende sæson.

Hafnias dameafdeling har oplevet stor vækst de sidste par år på baggrund af et stærkt tilbud til spillerne, der har været bygget op omkring seriøsitet og sjov. Med endnu en dedikeret træner ved roret bliver tilbuddet endnu stærkere, og der er god grund til at tro, at vi også fremover skal sige velkommen til nye medlemmer på damesiden.”

Malene Dall om den nye rolle:
”Jeg ser frem til en sæson i rollen som træner for klubbens dame 2-hold. Jeg har for et par sæsoner tilbage prøvet kræfter med trænergerningen, og har de sidste par måneder stået for den ugentlige træning af dame 2-spillerne. Erfaringerne har givet mig mod på trænerrollen.
Jeg synes rollen rummer spændende udfordringer og kan se, at der også er masser af muligheder for at sætte sit præg på spillet fra sidelinjen. Der er gennem de sidste sæsoner skabt et rigtigt godt spillerfundament på damesiden, og det lover godt for den kommende sæson.
Dame 2 skal mod forventning prøver kræfter med 1. division. Det vil kræve en masse af spillerne, som består af en god blanding af nye og erfarne spillere. Vi har en trup, som vil blive udfordret på det tekniske og taktiske, men som sagtens kan løbe om kap med holdene i 1. division. Spillerne er meget motiverede og ser frem til en spændende sæson både i træningshallen og til kampene. Det er holdets ambition at vise, at floorball er verdens sjoveste spil, og at fight og vilje er afgørende når kampe skal afgøres.”

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august 2024 i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 24/25:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer (Starter op d. 3. september)
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

17.00-18.30: U11 & Øvrig Ungdom
18.30-20.00: Fælles Seniortræning