Ny anfører på ligaholdet

Michael Møller -

Sara er nyudnævnt anfører på ligaholdet efter at Malene Dall har båret faklen. Sara har allerede vist stort gå-på-mod og initiativ. Ligaholdets første kamp i turneringen var ligeså Sara’s debut som anfører og det gik over al forventning. Damerne vandt 3-2 og Sara kunne stolt gå fra banen velvidende at hun havde ført holdet i den rigtige retning!

Anfører Sara (D1)

Info om Sara:

Navn: Sara Morald Christensen
Alder: 24 år
Antal sæsoner i Hafnia: 3 (alle i Hafnia)
Tidligere klubber: Amager Jets (Ishockey)

Stine Hansen – damernes nye cheftræner – har valgt Sara til at stå ved hendes side når Hafnia-pigerne skal kæmpe sig igennem turneringen og forhåbentlig ende i top 4.

Hvorfor startede du til floorball?

Jeg har spillet ishockey i 9 år. Da min daværende træner fik tilbudt et trænerjob for Rødovre damer, blev vi alle tilbudt at rykke med ham, men da jeg ikke havde tid den gang til at skulle frem og tilbage fra Amager til Rødovre 4 gange om ugen valgte jeg at stoppe. Der gik nogle år før jeg tog mig sammen til at finde en ny sportsgren. Jeg så tilfældigvis at en tidligere holdkammerat spillede floorball for Hafnia og blev selvfølgelig nysgerrig. Jeg skyndte mig at tage kontakt til hende og fik arrangeret en prøvetræning. Jeg har altid synes floorball var sjovt og det lå selvfølgelig også til højrebenet at det var den sportsgren, jeg skulle begive mig ud i. Efter en prøvetræning i Hafnia var jeg ikke i tvivl om at det var den klub jeg skulle spille i.

Hvordan var det at skifte fra ishockey til floorball?

Floorball og ishockey ligner på mange måder hinanden og så alligevel ikke helt. Teknik og spilforståelse er meget ens for begge sportsgrene, men noget som har været svært at vænne sig til er reglerne. Reglerne er meget anderledes. Den regel jeg har haft sværrest ved er, at man ikke må gribe bolden og lægge den på gulvet.

Hvordan ser Dame1’s fremtid?

Jeg tror at dame1 kommer til at klare sig rigtig godt denne sæson og også længere ude i fremtiden. Dame1 er i konstant fremgang, hvilket også kan ses på vores placering i turneringen, som bliver bedre for hvert år. Motivationen til hele tiden at blive bedre er der og så har vi/har haft trænere, der ligger meget arbejde i at udvikle os og samtidig har en masse erfaring. Det har været så fedt at være en del af denne udvikling der er sket de sidste par sæsoner og det bliver spændende at se hvordan det går os denne sæson. Efter jeg er startede på dame1 har jeg udviklet mig utroligt meget fx er jeg blevet bedre teknisk, især pasninger har jeg arbejdet rigtig meget på og en anden ting er troen på jeg godt kan og ikke altid tvivle på mig selv.

Hvordan er Hafnia som klub?

Jeg har været rigtig glad for at spille i Hafnia og regner bestemt med at være spiller i Hafnia mange sæsoner endnu. I forhold til andre klubber jeg har spillet i er Hafnia meget social. I klubben bliver der gjort meget ud af at holde sociale arrangementer og at bakke op om hinanden til kampe. Som ny spiller i Hafnia føler man sig velkommen – alle er gode til at tage imod nye med åbne arme og man er fra start en del af holdet!

D1 Hafnia

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning