Ny spillende træner i Hafnia FC

Michael Møller -

Jesper Schow Petersen har accepteret at være spillende træner samt indgå i det nyoprettede team vedrørende administrationen af den kommende eliteafdeling for sæsonen 2010/11. Klubben glæder sig til igen at have Jespers kvaliteter som menneske og spiller til rådighed, og aftalen er derfor helt i tråd med klubbens ambitioner om, fortsat at kunne mønstre et hold, som vil kunne konkurrere med de store i dansk floorball.

Som klub glæder vi os over at byde velkommen tilbage til et yderst sympatisk og loyalt klubmenneske, hvis engagement og målrettethed igennem mange år har været drivkraft og inspiration på herre 1 samt for bestyrelsen.

Rent sportsligt ser vi frem til igen at kunne præsentere en profil som, historisk set i floorball-regi, har været garant for adskillige points til herre 1 samt i de øvrige klubber, som han har repræsenteret. Disse point kom i den forgangne sæson Malmö FBC til gavn hvor Jesper sluttede på en delt 3 plads på pointlisten i div. 2 Södra Götaland. Udover en masse points ser vi frem til at få en spiller med et fænomenalt antrit, en vidunderlig skudafvikling og i højeste grad evnen til at gøre det uberegnelige.

Med disse ord er bestyrelsen stolte over at kunne byde Jesper Schow Petersen tilbage i folden, og vi ser frem til et godt samarbejde i den kommende sæson.

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning