Puha – som tiden dog går

Michael Møller -

Bang, bang og bang! Tre kampe og tre sejre. Taget vores udfordringer med en skiftende førsteholdstrup in mente må vi i nuværende situation være taknemmelige for sejre – og så må det polerede floorball-spil komme i anden række. Så på den baggrund er det rigtigt flot at et genfødt og forynget Hafnia-hold har klaret skærerne. I den første kamp mødte vi på udebane Herlev, der havde sat næsen op efter tre point. Vi leverede måske sæsonens dårligste første periode, hvor vi går til pausen nede 3-2. For første gang i år blev der råbt igennem i pausen. Det hjalp tilsyneladende for Hafnia-drengene kom ud til anden periode med en helt anden gejst og tro på egne evner. I anden periode gik vi i spidsen af kampen og resultatet var 8-5 i Hafnias favør. Tredje periode gik med at fastholde sejre mod et godt kæmpende Herlev-mandskab. Man of the match gik til Sebastian, med en god arbejdsindsats såvel offensivt som defensivt. Resultatet blev 11-6 og toget forblev på de nylagte skinner. I den anden kamp skulle slutspilspladsen endeligt sikres på hjemmebane. Modstanderen hed Vanløse, og de havde just besejret os et par uger tidligere. Hafnia-drengene havde et ønske om hævn, og de fik den. Kampen blev vundet med 7-4. Det var en utrolig grim kamp, hvor betydningen aldrig blev glemt af holdene. Begge hold forsøgte med et offensivt pres at stresse modstanderen. Det skabte en urolig og rodet kamp, hvor der var mange fejl og nærkampe. Meget symptomatisk for Hafnias sæson måtte vores førstemålmand – Bjørneboe – melde afbud dagen før pga. andre forpligtelser. Til vores held gik unge Nicklas ind i målet og stod en pragtkamp. Godt at se niveauet også holder i kamp. Man of the match blev Simon – vores alle sammens svejtserost. I den tredje kamp var det evigt besværlige Hørsholm der stod for tur. Jeg kan ikke huske en eneste kamp, hvor Hafnia har spillet fornuftigt i Hørsholm. Det bliver altid noget rod, hvor vi skal kæmpe for scoringerne, og de får på forunderlig vis altid en bunke nemme mål. Efter første periode – der kvalitetsmæssigt nærmede sig den dårlige første periode fra Herlev-kampen – var vi dog foran 4-3. I pausen blev der opfordret til fokus, og rykket lidt rundt i kæderne. Det gav nogen effekt og vi øgede føringen i anden periode til 7-4. Tredje periode bød på lidt flere mål og kampen endte 8-5. Man of the match blev Sonne, der gjorde det onde ved sin gamle klub. Parbo leverede også en god præstation. Vi fik en sejr – det er altid det vigtigste. Men spillet efterlod mange ønsker. Nu er der et par ugers pause hvor konceptet for slutspils-Hafnia skal falde helt på plads. Vi får forhåbentligt de sidste spillere tilbage fra skader – og kan se frem til de næste par kampe. Jeg vil bruge anledningen til at hylde vores forhåbentligt sidste afgang i år: Simon Thormann. Simon rejser retur til Svejts efter endt studieophold. Højdepunktet i Simons Hafnia-karriere har utvivlsomt været pokalfinalen. So Simon, thank you for your good spirit, enthusiasm and hard work on the field. We’ll miss you and already consider you as an important member of the Hafnia-train 😉 – Westh.