Herre 3: Sæsonens 2. sejr i hus

Bestyrelsen -

Lørdag Aften tog Hafnias tredje hold imod Lyngbys Ditto, i håb om at hente sæsonens anden sejr.

Lyngby lå før runden 3 point foran Hafnia, men dette blev der lavet om på.

Lyngby viste fra start fightervilje, ved at møde op med kun 5 markspillere og en målmand. Hafnia derimod var i 2 fulde kæder.

det gav allerede Gevinst efter 6 minutter i 1.perioder da Nyerhvervelsen fra netop Lyngby Magnus Østergaard scorede en meter uden for feltet, på et fint oplæg fra Mikkel Rasmussen der også er ny spiller på tredje holdet.

Hafnia havde godt styr på Lyngby resten af perioden men fik ikke scoret yderligere.

2.periode bød også på et enkelt mål efter Andreas opsnapper en dårlig aflevering fra Lyngbys back og sikkert sætter den ind bag deres målmand.

3.periode bød på 2 mål fra Hafnias side, det første kom fra endnu en ny spiller Jesper Jacobsen. han scorede fra en skarp vinkel i midten af 3 periode på en løs bold.

kampens sidste mål var omend et resultat af klumbspil også det flotteste, efter en aflevering ind i feltet mislykkedes det for Lyngbys forsvarspillere at få slået bolden væk, det Opfattede Kasper Knudsen og lobbede Stille og roligt bolden over deres målmand ind til slutstillingen 4-0.

Sæsonenes 2 sejr var en realitet.  og med tilføjelser af nye spillere ser fremtiden på Hafnias tredje hold ikke så mørk ud som den gjorde i starten af sæsonen.

Se billeder fra kampen her

 

 

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning