Sæsonens sidste kamp, Hafnia dame 1 – FFK (2-9)

Michael Møller -

Første periode starter fint med flere gode chancer og et stabilt forsvarsspil. FFK får ind det første mål, men kun en halv minut senere, så scorer Mette et smukt mål på assist fra Malene. FFK scorer længere ind i perioden to flotte mål mer och perioden ender 1-3.

Andre periode starter uheldigt og FFK scorer efter kun halvanden minut. Hafnia gir ikke op og kæmper videre med flot forsvarsspil og et antal gode chancer offensivt. Fjorten minutter ind i perioden så går det hurtigt og indenfor to minuter så har FFK scoret tre mål mere og Hafnia et. Den her gang er det Malene som scorer på assist fra Mette. Efter anden periode står det altså 7-2 og lige ved periodens slut så falder Lene uheldigt og forstuver sin ankel. øv!

Tredje periode bliver spillet uden Lene og med lidt skift i opstillning. Efter meget løb, især for de tre wings, så er Hafnias spillere trætte, men spiller en god sidste periode og kampen ender 2-9.

FFK var helt klart det bæste hold, men Hafnia viser igen god koncentration igennem hele kampen, et stabilt forsvar, flere gode chancer og især et godt humør. Det er et godt tegn infor nedrykningskamperne nu i april og infor næste sæson, da det helt sikkert kommer til at blive flere sejre for Hafnia end vi har sett i denne sæson!

Hvem kan? – Hafnia!!

Tak alle for en god kamp og en god fest 😉 og tak Malene, Signe og Jesper!

Referat: Anna Sandestig

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning