Sejr i sæsonåbningen…

Michael Møller -

Første kamp i årets liga kan sammenfattes til at opfylde succeskriterierne på 2 områder: Vi er i gang, og vi vandt!

Dertil kan lægges en vital ting mere, nemlig at kunne score de simple mål på vigtige tidspunkter.
For selvom scenen var sat til en god omgang floorball, var der ikke meget show over det de to mandskaber tilsammen kunne levere for publikum.

Det startede ellers godt da Hafnia efter et halvt minut med en scoring fra midten satte lys på måltavlen. Denne scoring blev symptomatisk for hvordan resten af scoringerne skulle sættes ind denne aften – skud udefra, mest på egen hånd.
For selvom Parbo pointmæssigt var skarp og der var krudt i bøssen, var det alligevel sjældent at vores to kæder formåede at få bolden frem som enhed til regulært angrebsspil.

Begge hold virkede lettere nervøse og meget fokuserede på at forsvare og så ellers sætte hurtige kontringer i gang. Vallensbæk skal dog roses for deres offensive presspil, som gentagne gange satte vores backer i lidt sørgelige situationer – stormen blev dog redet af næsten alle gange.
Fra at have kontrol over en taktisk præget kamp, til at lukke et mål ind før periodens udløb, tog kampen en drejning til at være helt åben.

Helt realistisk så det svært ud for Vallensbæk at skulle dominere kampen, men de spillede alligevel frisk til, og da Hafnia samtidigt var uhyre uskarpe mod en velsiddende keeper, ja så kom der aldrig stort hul i regnskabet mellem de to hold.

Bech og Parbo viste yderligere vejen for Hafnia hvor holdet havde aller mest brug for det, og da Helgstrand blev rykket frem som wing og bag fra mål satte bolden i kassen, ja så viste det sig at det skulle blive den helt rigtige stolpe ind aften for amagerkanerne.

Mere tæt blev det aldrig, og det vi kan tage med fra onsdagens indikation om hvor langt vi er, er måske ikke så meget som håbet, men det fortæller der skal arbejdes endnu hårdere for at fortsætte med at hive point i årets serie.

Forssvarsspillet skal generelt roses, og der var på trods af mega stress flere gange, alligevel en parathed til at gøre det nødvendige for at få bolden ud af kommunen.

På søndag gælder det Vanløse, som har været pænt i modvind fra start i sæsonen. Det er afgørende for dem ikke at forlade deres 3 opgør uden point, så en del pres hviler på deres skuldre. Selv har vi en række punkter som SKAL forbedres til opgøret for at kunne sikre en fremdrift, som er nødvendig for point i kampe hvor der er flere stolpe ud end ind.

Vores trup til søndag er ganske smal, men man plejer jo at krybe endnu tættere sammen når sammenholdet trænger aller mest til det. Vi er optimistiske og på hjemmebane – det håber jeg vi formidler via vores spil!

VELMØDT SØNDAG KL. 10:45

/Schow
Vallensbæk – Hafnia 3-6 (1-2 , 0-2 , 2-2)

00.35: 0-1 Jesper Schow (Sebastian Knudsen)
07.44: 0-2 Nikolaj Parbo (Thomas Helgstrand)
18.05: 1-2 Benjamin Fensholdt (Brian Jensen)

31.53: 1-3 Nikolaj Parbo (Matti Ljungberg)
32.19: 1-4 Nicolai Bech
35.57: U2 Brian Jensen (Vallensbæk)

43.04: 2-4 Lasse Plom (Kim Thobiassen)
46.04: 2-5 Thomas Helgstrand (Nikolaj Parbo)
46.58: U2 Nicholai Ellebæk (Hafnia)
48.42: 3-5 Benjamin Fensholdt (Kenneth Reimer) PP
53.49: Timeout Vallensbæk
54.54: 3-6 Nicolai Bech (Nicholai Ellebæk)
54.59: U2 Stig Thorsteinsson (Hafnia)

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august 2024 i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 24/25:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer (Starter op d. 3. september)
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

17.00-18.30: U11 & Øvrig Ungdom
18.30-20.00: Fælles Seniortræning