Sejr – men på et hængende hår…

Michael Møller -

Jyderup pakkede godt i forsvaret. Bolde på stolpen, lige udenfor kassen og mange gode redninger af Jyderups keeper betød, at Hafnia ikke fik scoret. I stedet fik ”Farmers” en kontramulighed og selv om Hafnias forsvar fejdede rigtig godt, fik Jyderup udlignet til 1-1. En lidt ærgerlig måde at afslutte første periode på.

I anden periode holdt Hafnia også tempoet højt og spillede rigtig godt rundt. Også bakkerne gik med højt op og havde flere slagskud på mål. I 5. minut lykkedes det Julie at score til 2-1. Nu skulle Hafnia bare holde på det gode spil og ikke lade Jyderup komme til. Desværre fik Jyderup sat gang i et af deres få kontramuligheder og fik scoret til 2-2. Således sluttede også anden periode.

Tempoet i tredje periode var til tider lavt, men efter en god coaching i timeout fra træner Sophie, blev Hafnia stædigt ved med at presse modstanderen. Derfor lykkedes det også Narayana efter meget klumpspil foran mål i 16. minut, at få bolden ind i kassen. Et forløsende mål, der fik det til at lugte af sejr. En sejr, der i princippet burde have været vundet lettere, med Jyderup fik i de sidste minutter spillet bolden ind foran Hafnias mål. Heldigvis blev skuddene pareret af og kampen sluttede 3-2 til Hafnia. Et resultat der ikke afspejlede Hafnias dominerende spil på banen, men lykkeligvis betød en sejr – trods alt.

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning