Som nat og dag…

Michael Møller -

Nu skulle der jo ikke meget fremgang til for at forbedre Hafnias ligaherrers indsats fra i søndags, da vi onsdag aften gæstede Vanløse og skulle forsøge at komme tilbage på rette spor. Det lignede dog langt fra en nem opgave imod et Vanløsehold, som har fået en god start på sæsonen og som altid gør livet surt for modstanderne på det glatte gulv i Vanløse-hallen med deres hårde og kontante spil. Hafnia-mandskabet viste sig dog fra en helt anden side end i søndags og pressede hjemmeholdet til det yderste, men måtte alligevel indkassere et nederlag på 3-5.

En enkelt kedelig tendens kunne vi dog ikke helt slippe her i tredje forsøg, idet vi i første periode måtte se os nede med et par scoringer, simpelthen på ukoncentrerede fejl i egen zone. Jeppe havde ellers bragt Hafnia i front (for første gang i sæsonen i øvrigt) på en retur fra brormand Frederik, men Vanløse svarede igen hele 3 gange inde periodepausen på hvad der ærlig talt måtte betegnes som halve chancer. Hafnia havde dog selv alle muligheder for at bringe sig tilbage i opgøret, men det tætteste man kom, var et skud på overliggeren i en 5 mod 3 situation, hvor vi dog slet ikke var målsøgende nok.

Anden periode var helt lige med chancer til begge mandskaber, men Vanløse fik sat periodens eneste scoring ad køkkendøren, så man var nede med 3 mål inden sidste periode, og der var ikke meget der tydede på, Hafnia skulle komme tilbage i kampen. En hurtig powerplay scoring fra Jeppes stav bragte dog føringen ned på 2 mål, og da Matti senere i periode listede med frem og udplacerede en ellers stærkt spillende Claes Olsen i Vanløse-målet var der for alvor spænding tilbage kampen. Det skulle dog alligevel ikke tippe Hafnias vej i slutminutterne, da Vanløsekaptajn Kasper Kennedy slog til og udnyttede en af de få fejl i defensiven de sidste 20 minutter. 5-3 holdt kampen ud, men selv om det heller i 3. forsøg blev til point var der kæmpe forskel på indsatsen onsdag i forhold til søndag og rigtig mange positive ting at tage med videre.

 

Man of the Match: Rigtig mange spillere viste på dagen at de var klar til at vaske søndagens blamage af sig. Vores nyudnævnte A-kæde, der sidste sæson spillede i 2.division har på rekordtid adapteret til ligatempo og holdt kampen igennem højt niveau. Matti gjorde comeback i ligasammenhæng med en flot præstation og en scoring til følje, men dagens Hafnia-spiller blev Nicolaj Ellebæk der vandt samtlige nærkampe i defensivzonen og på alle måder gik forrest i forhold til at forbedre forsvarspillet, som blev så pinligt udstillet i søndags.

Point:

Jeppe 2+0

Frederik 0+2

Matti 1+0

Kobbe 0+1

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning