H3: Tæt på – men stadig ikke godt nok

Bestyrelsen -

Hafnias 3.hold spillede sin tolvte kamp og var for en gangs skyld tæt på at vinde deres første point sæsonen.
Lige som så ofte skulle holdet også i denne kamp, på grund at de sædvanlige mange frameldninger, stille op med en nye blanding af spillere. Heldigvis havde vi vores tre sæson-marathon spiller: Claus ”kaptajn” Boye, Daniel ”lionheart” Palmer og Jens ”the rock” Bensby med, derudover var Carsten Møller, Rune Tofft, Patrick Møller og Magnus Østergaard en del af holdet. Men begge vores målmand kunne desværre ikke deltage og så tog coach Alexander ”everywhere” Salo i denne sæson, efter forsvar-, center- og wing-position, nu også en gang plads på mål, hvorfor ikke. Med hjælp af Mark Stids-Jønsby, Shiu Yeung Hiu og Tommas Ljunggren kunne Hafnia 3 stadig spille med 2 kæder og for blive endnu bedre tog Marc ”Mr.Hanfia” Glentvor træner position.

Kampen startede med at gå frem og tilbage, men uden nogle rigtigt store chancer. Lyngby havde måske lidt mere af spil og prøvede at få nogle afslutninger, men Hafnias forsvarn var lysvågen og blokkerede dem og hvis bolden kommer forbi, så bliver den stoppet af en yderst veloplagt Alex.
Det var vigtigt for Hafnias 3.hold at være med i spillet å lanmg tid  som muligt, men så kom det som så ofte før og efter næsten tolv minutter var vi bag ud 0:1 . Lyngby holdte bolden i hjørnet, kom op langs banden og med en flot aflevering direkte i midten, in til den fremstormende angriber.
Men i stedet for at bryde sammen, var gutterne endnu mere motiverede og kæmpede videre. Og lige før pausen score Tommas den velfortjente udligning. Men målet blev anulleret på grund af en fordel (for Hafnia!) der blev  fløjtet af. Frislaget bliver til ingenting og så slutter første periode med 0:1.

Den anden periode kørte lige som førstefrem og tilbage, Men Hafnia kom bedre og bedre ind i kampen og hvis Lyngby havde chancer døde deres skud på grund at forsvar og målmand. Desværre kunne Hafnia også ikke set deres første mål på måltavlen. Fyrre minutter spillet og stadig 0:1 til Lyngby.

Nu var det klart. Det var en periode tilbage og hele holdet skulle op i sidste gear. Alt er muligt og i dag skulle dagen være hvor 3.hold ville få deres første point. Men lige som hele sæson, var floorball guderne ikke på vores side. Det gik ikke fire minutter før vi mistede bolden i vores hjørne og igen med en hurtigt aflevering i midten, scorede Lyngby deres andet mål. Målmanden havde igen ingen chance for at teleportere sig fra den en side til den anden.
0:2 lige i starten af den sidste periode er selvfølgelig ikke det sjoveste. Men så viste drengene igen hvorfor jeg er stolt at være træner af 3.holdet. Gennem hele sæson, ligegyldig hvor håbløst, frustreende eller ødelæggende det er. så  giver de gutter  aldrig op og kæmper til sidste sekund.
Med to overtals perioder havde vi store chancer til at kom på tavlen, men desværre var også Lyngbys målmand helt fantastisk den dag og blokkerede alle skud.
Men han stoppede ikke alle sammen. Fordi Mark Stids bliver til Hafnias helt, et minut før slut, ved at score til 1:2, efter en aflevering af Daniel Palmer og giver os en sidste chance.
Desværre havde dommernes øjne igen ikke barmhjertighed med os at Hafnia fik sig 30 sekunder før slut en udvisning på grundf en spiller skifter ud lige uden for  grænsen (der ikke svarede til sandheden) og så slutter kampen (egentlig ufortjent) med 1:2.

Men det var en store kamp, med 3.holds bedste resultat indtil nu og det er stadig tre kampe tilbage til at vinde.

Jeg takker vores tre hjælper for deres insæt, vores fantastisk ”midlertidige” coach og hele holdet for deres ”fighting-spirit”.

Lyngby FF 2 – Hafnia FC 3 2:1 (1:0/0:0/1:1)

REF: Alexander Salowski