Trods fantastisk fight, brast pokaldrømmene i Sundbyhallen

Michael Møller -

’Engang havde jeg en drøm om at rejse jorden rundt, spise mad fra hvert land, og lave en film om det, men da sæsonen gik i gang, og der blev tændt op under pokaldrømmene, mærkede jeg en tydelig følelse af, at alt andet var ligegyldigt og, at min største drøm nu var at vinde pokalguld’.

Sådan udtaler back Klara Anemone Hansen sig til tirsdagstræningen inden det store brag, som hun desværre var forhindret i at møde op til. Det var altså tydeligt, at hele holdet skulle kæmpe for hinanden, for klubben og ikke mindst for Klara.

Hafnia møder denne råkolde og smukke efterårsdag PåFFK, som på papiret er blandt de bedste hold i Danmark. Hafnia har sidste års pokalkamp mod Rødovre i erindringerne og ved, at intet er umuligt, hvis blot hovedet holdes højt og koncentrationen og engagementet er i top.

Med førnævnte ’papir’ som udgangspunkt, sætter Hafnia en stærk defensiv opstilling, der skal holde FFK fra fadet, hvilket også lykkes i hele første periode, hvor FFK med flot teknik og hurtige pasninger, viser talent og hvor Hafnia kæmper hårdt, og viser, at de kan være med helt oppe i toppen. Godt et minut før tid erhverver FFK sig en udvisning for ukorrekt skub, og Hafnia formår ikke at score i de efterfølgende to minutters power play, men tager dog et par gode selvtillidsgivende afslutninger med videre i kampen.

I anden periode, der starter med et minuts fortsat power play, bliver Hafnia ved med at holde FFK fra fadet, hvilket er mere end hvad man kan sige om FFK. 2 minutter og 16 sekunder inde i 2. periode scorer en fuldstændig tændt Mette på en assist fra Julie. Et mål der får hele (okay i hvert fald over halvdelen af) Sundbyhallen til at bryde ud i jubel. FFK der muligvis ikke havde regnet med en sådan udvikling, kæmper videre og udligner efter 17 minutter og 12 sekunder til 1-1, og erhverver sig godt 45 sekunder efter scoringen endnu en udvisning, der denne gang gives for fastholdelse.

Med resultatet 1-1, går begge hold koncentrerede ind i 3. periode, hvor Malene 2 minutter og 15 sekunder inde i perioden erobrer bolden på midten af banen, afleverer til Maria som er i fuld fart frem og sender et skud mod mål, som bliver rettet af, af FFK’s Liv, der derved, uheldigvis for FFK, scorer selvmål. Med en føring på 2-1, er Hafnias humør og fortsatte koncentration i top. Koncentrationer ryger et splitsekund 5 minutter inde i perioden, hvor Hafnia får 2 minutters udvisning for ukorrekt indskiftning. Hafnia spiller et flot box play, der desværre brydes en enkelt gang og FFK scorer til 2-2. 1 minut inden 3. periode fløjtes af, tager ivrigheden fat i Stine, der gerne vil nå et ekstra mål. I et forsøg på at tage bolden fra en FFK spiller, får Stine slået en anelse hårdere end tilladt, hvilket resulterer i en 2 minutters udvisning, som Hafnia tager med ind i forlænget spilletid.

Nu bliver det spændende – 10 minutters golden goal! Gejsten er stadig stor hos Hafnia, der uddeler tonsvis af high fives til hinanden og får pep talk fra træneren i en kogende hal, hvor publikum sidder på stilke og spillerne har bankende hjerter. Hafnia fortsætter et flot box play, som FFK ikke formår at udnytte, og som fuldtallige kæmper de bragt videre. Desværre (aaarrrghh) bringer FFK sig til sejr 3 minutter og 28 sekunder inde i overtiden, hvor et FFK skud, bliver rettet af, af en Hafniaspiller, og snyder Slagteren. En Slagter der på denne torsdag aften viser topform og på akrobatisk vis redder et hav af bolde.

Her stopper pokalgulddrømmene for denne sæson, men et er sikkert – VI KOMMER IGEN NÆSTE ÅR!

På falderebet skal nævnes en vigtig brik i torsdagens kamp, nemlig Hafnias træner Sophie, der udviser stort overblik og guider Hafniaspillerne rundt, med sin sprøde røst, til den helt store guldmedalje.

Fantastisk kæmpet Hafnia og tak til FFK! Det er altid en fornøjelse at spille pokalkamp med og mod et dygtigt hold.

Niko

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning