U11 Flex: Hafnia taber desværre igen på grund af for mange fejl

Michael Møller -

Hafnias U11 ungdom spillede deres 6. kamp i sæsonen, denne gang mod Allerød Floorball og det var første gang de to hold mødte hinanden. Allerød er lige som Hafnia ny til U11 flex rækken, og efter de to svære kampe mod Holbæk Bombers så ungerne frem til at spille mod et hold der lå på sammen niveau og alder som dem selv. Bag banden kom Marcus til at stå som cheftræner igen, fordi Alexander var nødt til at dømme kampen (tak DaFU).

1. periode
Hafnias to fuld kæder med Magnus som målmand, mødte Allerøds tre kæder og to målmænd. Lige fra starten var begge hold klar til kamp og begge hold havde muligheder for at score. Hafnia og Allerød, havde begge problemer med at holde den defensive struktur, hvilket resulterede i chancer til modstanderne, men begge hold missede deres chancer. Spillet gik frem og tilbage med et overtag til Hafnia. Arthur scorer 1:0 efter en dejlig aflevering fra Tristan ned igennem midten. Men Allerød holdte sig ikke tilbage og var klar til at svare hurtigt igen med 2 mål, som kom efter et godt og hurtigt sammenspil over siden, samt skud fra midten. Heldigvis lykkedes det for Silas at udligne efter han opsnappede en aflevering fra Allerød og scorede i top-hjørne. Og dermed kunne holdene gå til pause efter første periode med 2-2 stående på tavlen.

2. periode
I starten af periode rykkede kampen mere op på Hafnias halvdel og det resulterede i flere muligheder til Allerød. Hafnia havde også deres chancer, men jo længere vi havde spillet jo mere tabte vi bolden i opbygningsspillet og afleveringerne bagfra blev mere upræcise. Allerød tog derfor muligheden for at presse Hafnia til at spille mere defensivt. De chancer Hafnias spillede sig frem til blev desværre skudt forbi, samtidig scorede Allerød på alle deres forsøg og så steg usikkerheden i Hafnias hold. Marcus prøvet sit bedste for at give dem ro, støtte og hjælp gennem coaching. Men selvom der også var fantastisk opbakning fra forældrene, så lykkedes det ikke at få styr på kampen og Allerød scorede igen før pausen, så resultat var 4:2 til Allerød efter 30 minutter.

3. periode
Alexander og Marcus tog holdet med i garderoben for at prøve at give Hafnias ungdom sikkerhed i spillet og troen på sejr tilbage, inden de sidste 15 minutter af kampen. Simpelt spil over siderne og troen på dem selv, når chancen for at skyde på mål var der. Samtidig var det vigtig at hjælpe og støtte hinanden i den defensive del af spillet. Med denne taktik startede Hafnias unger, den tredje periode, motiveret.
Desværre skulle det ikke lykkes i dag. For efter et boldtab i en angrebssituation fokuserede for mange spillere på Allerøds boldføre og det gav dem en åben afslutning lige i fronten af målet. Magnus havde ingen chance og Allerød var foran med 5:2 desværre gik der mindre end et minut inden Magnus måtte hente bolden i nettet igen til resultatet 6:2. Igen var det individuelle fejl og uheld der var skyld i målet. Alt hvad det blevet talt om i garderoben faldt nu fra hinanden og spillerne var igen usikre og nervøse og kunne ikke spille op til deres egentlige potentiale. De kæmpede til sidste men alle forsøg gik enten forbi målet eller blev stoppet af Allerøds målmand. Det lykkedes til sidst at få lidt ro på kampen, men man kunne desværre ikke holde Allerød fra fadet. Kampen sluttede med et trist 7:2 resultat til Allerød, men Hafnia spillede færdig og ungerne ved at de kan spille meget bedre. Der er to kampe mere mod den samme modstander og Hafnias U11 spillere skal nok vise hvor gode de virkelige er. Man skal også have lov til at ha en rigtig dårlig dag på floorball kontoret.

Da hallen er lukket pga. af kommunevalg betyder det at U11 ikke har træning i den kommende uge. Ungerne bruger ”træningen til taktiksnak og videoanalyse, så man er klar til kamp mod Hvidovre i weekenden. Hafnias U11 takker som altid alle forældrene for deres opbakning og hjælp med transporten. Jeg takker også Marcus for hans anden kamp som cheftræner og det gode arbejde.

Allerød Floorball – Hafnia FC 2:7
(2:2/2:0/3:0)

Hafnia scorer:
Arthur (Tristan) 0:1
Silas (u asst.) 2:2

Hafnia hold:
Magnus (målmand), Hugo, Silas, Milas, Sebastian, Bertram, Arthur, Tristian, Alex, Malthe og Clara