Vi skal tættere på endnu en bestyrelseskandidat

Michael Møller -

Generalforsamlingen 2013 nærmer sig.

Onsdag den 6. marts kl. 19 i Sundbyøster hallen (caféen) mødes vi alle sammen til den årlige generalforsamling.

Husk, at du stadig kan få din stemme hørt selvom du IKKE fysisk kan være tilstede. Du skal udfylde en fuldmagt og give den til en holdkammerat, som kan stemme på dine vegne. OBS en fremmødt kan kun bære to stemmer i alt (sin egen og en fuldmagt). Print en fuldmagt: download her

Har du forslag, der skal diskuteres til generalforsamlingen, så husk at de(n) skal indsendes senest onsdag den 27. februar!

Som alle forhåbentlig ved skal der vælges en ny bestyrelse. Nogle kandidater har vi allerede præsenteret genlæs artiklen: link til artikel. Her kommer endnu en kompetent kandidat, som vi har mødt tidligere i “Lidt tættere på:

 

Navn: Rikke Qvistgaard
Alder: 23 år
Beskæftigelse: Ernæring og sundhed på Professionshøjskolen Metropol.
Antal sæsoner i Hafnia FC: 2 (nuværende inkluderet)
Hold: D1
Opstiller som ordinært medlem.

Har du nogen bestyrelseserfaring eller anden relevant erfaring?
Jeg har igennem min tid på gymnasiet og på ernæring og sundhedsuddannelsen, været kasserer for caféudvalget i tre år, samt været i netværksgruppen i et års tid. Derudover har jeg været rusvejleder i tre år på studiet. I floorball sammenhæng er jeg en del af Socialudvalget i Hafnia.

Hvad vil du bidrage med og eller tilføre bestyrelsen?
Jeg vil bidrage til bestyrelsen med engagement, positivisme og en handlekraftig tilgang. Derudover kan jeg bidrage med kompetencer, som jeg har erfaret mig igennem min studietid. Jeg er meget målrettet og vil gøre klubben så god som overhovedet muligt og fremfor alt brugervenlig. Jeg vil helt klart stå for et stærkt fællesskab imellem os, og synes dette er væsentligt for en god klub. Derudover vil jeg tage imod de udfordringer, der skulle komme.  Jeg vil kunne tilføre bestyrelsen en person, som elsker at opbygge projekter fra bunden af, og følge dem til dørs!

Ordet er frit!
Jeg har stået for socialudvalget i år, og damesiden er stærkt repræsenteret, når der er sociale arrangementer. Jeg håber, igennem bestyrelsen, at få herresiden til at være lige så fremmødende og vi derfor kan få et stærkere fællesskab sammen.  Jo bedre fællesskab, jo mere motivation til at deltage i det frivillige, der foregår, side om side!
Jeg vil derudover gerne hjælpe holdene med diverse praktiske ting, så holdene kan komme til at køre på skinnerne.  Jeg har været i sporten igennem længere tid, også i en anden klub, så jeg kender snart rutinerne for at kunne yde en stor indsats

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning