D1: Slik eller ballade!? Hafnia’s damer valgte “ballade” og røvede en sejr fra Rødovre

Michael Møller -

Hafnia damernes første udebane kamp imod Rødovre skulle på papiret stå til at være en hård kamp, men en tømmermændsramt Mia Karlsson fik heldigvis sat en pind i hjulet på Rødovres egen sejrs stimme. Den storspillende svensker stod nemlig for alle målene i kampen som endte 2-4.

Rødovre kom godt fra start med det første mål i 1. periode, men kort tid efter kom Hafnia også på tavlen. Den ene mål for Rødovre skulle dog vise sig at være det eneste mål i lang tid, da et storspillende Hafnia forsvar og en fremragende spillende målvogter, afværgede det ene skud efter det andet.

Imens forsvaret holdte stand, kunne Hafnia roligt sætte flere kasser ind i den modsatte ende. I 3. periode med 9 minutter tilbage valgte Rødovre at trække deres målvogter til fordel for overtal. Og i hele 8 minutter holdte et suverænt spillende Hafnia forsvar et evigt presserende overtal. Dog fik Rødovre listet en enkelt lille pind ind med 45 sekunder tilbage af kampen. Det var dog ikke nok, og Hafnia kunne kaste hænderne i vejret endnu gang. Hafnia ligger nu på en 2. plads, lige bag mægtige Hvidovre.

Dagens spiller blev via en entydig afstemning sat til at være: Mia Karlsson

Næste kamp er på søndag, hvor den næste udebanekamp bliver i mod Sydsjællands, som ligger på en 5. plads i tabellen.

1 14:54 1-1 Mia K (Malene Dall)
1 19:44 1-2 Mia K (Rikke Q)
2 15:44 1-3 Mia K (Stine SK)
2 18:54 1-4 Mia K (Stine SK)