D1: To kampe = To sejre 💪

Michael Møller -

Hafnia Damer sikrede sig seks solide point i de seneste to kampe imod henholdsvis Vallensbæk og FFK. Begge kampe startede sløvt, men damerne kæmpede igennem og fik dem begge vendt til sejr. Her er et kort referat af de to kampe.

Hafnia FC – Vallensbæk (4 – 2)

Vallensbæk er et hold man aldrig ved hvor man har. Og i denne kamp skulle denne påstand komme til sandhed, da Vallensbæk valgte at stille med 7 spillere og en keeper. Pga. dette så satte Vallensbæk tempo utroligt lavt allerede fra start. Høj sandsynligt for at spare på kræfterne til hele kampen. Denne anti-tempo spillestil gjorde at Hafnia havde svært ved at sætte rytme i spillet og Vallensbæk udnyttede dette ved at komme foran 0-1 i 1. periode.

Der skulle gå hele 30 min før Hafnia kom på måltavlen, da Rikke Q scorer på et frislag kombination med et oplæg fra Stine SK. Kort tid efter kommer Vallensbæk dog på måltavlen igen efter et dårligt tilbage løb og Hafnia slutter endnu en periode af ved at være bagud (1-2).

Endelig i 3. periode fandt Hafnia endelig rytmen og Mia K kunne sætte to dejlige kasser ind i starten af perioden. Henimod slutningen kunne SH endelig lægge låg på kampen ved at sætte en kasse ind med en assist fra Ann.

Kampens spiller
Kristina stod en fantastisk kamp og hun var med til at holde Hafnia’s hoved over vandet. Godt gået af en keeper, som kun har spillet denne sæson efter hun sidste år valgte at hjælpe holdet ved at konvertere til keeper 💪

2. 10:36 1-1 Rikke Q (Stine)
3. 04:15 2-2 Mia (Malene Dall)
2. 06:31 3-2 Mia (Stine)
3. 16:36 4-2 Tina SH (Ann)

FFK – Hafnia FC (2 – 5)

Hafnia var ferieramt og med 5 backs og 4 forwards, så fløj SMS beskederne rundt til tidligere spillere, for at høre om der var nogle, som kunne hjælpe med at være den 10. spiller. Heldigvis kunne tidligere Hafnia spiller, Liv Nøhr, hjælpe til og det var vi rigtig glade for ☺️

FFK virkede dog også til at være ferieramt selv, da deres to kæder havde en stor forskel i spiller niveau. Deres første kæde var smækkede med deres 3 topscorer, hvorimod deres anden kæde havde en del 2. holds spillere.

Dog i modsætning til Vallensbæk kampen, så satte FFK tempoet højt fra start og det tog fusen på Hafnia forsvaret et par gange i første periode, som gjorde at perioden endte 1-0 til FFK.

Allerede 7 min inde i 2. periode fik FFK igen en pind i målet, da et skud udefra bliver afværget i luften, som gjorde Kristina fuldstændig chanceløs i målet. Selvom det så sort ud for Hafnia pga. et højt tempo fra FFK, så gav Hafnia på ingen måde op. Og denne attitude skulle vise sig at være en vigtig vendepunkt for Hafnia, da Mia K endelig i slutningen af 2. periode kunne starte en af de vigtigste 5 min i hele kampen. På kun 5 min fik Hafnia scoret hele 3 mål og dermed kunne de glad gå til pause med føringen på 2-3.
Denne meget hurtig omstilling i scoren, skabte væsentlige problemer for FFK. Det lykkes ikke for FFK at score mere i kampen, da Hafnia forsvaret holdte en skarp tone igennem resten af kampen. De fik lukket ned for alt, som rørte sig. Dette gjorde det nemt for Liv og Stine, at lukke kampen ned ved at lave henholdsvis to mål hver i 3. periode.

Kampens spiller blev uden tvivl Rikke P for en fantastisk indsats i at stoppe FFK forwards i at sætte deres spil op og var også med til at sætte spil op for Hafnia. Hun var her, der og alle vegne. Hele 8 stemmer ud af 11 stemmer faldt på Rikke P for hendes indsats 👏

2. 14:38 1-1 Mia (Liv)
2. 16:22 2-2 Stine
2. 19:46 3-2 Liv (Stine)
3. 09:48 4-2 Liv
3. 19:22 4-2 Stine (Liv)