Dame 1: En halvgammel målrig nyhed der dog stadig fortjener sit shine

Michael Møller -

Sidste weekends kampskribent er i den forgangne uge blevet overhalet af tiden, men derfor skal en flot og målrig kamp mellem Hafnias Dame 1 og Vallensbæk, ikke snydes for en kærlig omgang opmærksomhed.

Med kun tre kampe tilbage i indeværende sæson og derfor en anelse nervøsitet, men overvejende god mavefornemmelse om at klare en sæson i eliten, var Hafnia opsatte på at vinde over et Vallensbækhold, kendt for sin fightervilje og Duracell-lignende aktivitet. Hafnia mødtes i solskinnet til en mental opvarmningsgåtur og det stod klart, at en sejr i dagens kamp var uhyre vigtig for en topplacering i 1. division.

Vallensbæk mødte op, nogenlunde som vanligt, med meget få spillere, hvilket ethvert hold erfaringsmæssigt ved, ikke må skabe kålhøgne spillere og generel hybris på holdet. Det skulle også vise sig at være et Vallensbæk, der med sine 6 spillere var svære at køre trætte på trods af 12 hårdtarbejdende Amagerikanere.

Vallensbæk pressede godt fra start med en altid hurtig sprinter i front og Hafnia skulle omstille deres forsvarsspil til at varetage en 2-2-1 kombination, der tit skaber fare for en uopdækket og nærmest usynlig 2. kommende wing.

1. periode falder dog til Hafnias fordel, da Anna på en bold fra Malene scorer til 1-0, 9 minutter og 54 sekunder inde i første halvleg. Et mål der ca. ti minutter senere følges smukt op af et mål fra Mette, der efter at have passeret flere rundtossede Vallensbækkere flot scorer til 2-0 .

5 minutter inde i 2. periode får Vallensbæk lov til at komme igennem Hafnias forsvar og der bliver de efterfølgende minutter talt med store ord fra træneren. Vi kigger bold og det er simpelthen ikke godt nok – vi burde kunne overskue spillet bedre. Ti minutter senere gentager Malene og Anna kombinationen fra første mål og vi er foran 3-1.

3. periode får uheldigvis lov til at starte som 2. periode, og Vallensbæk scorer til 3-2, højst sandsynligt af en dødhurtig top-wing. Samme top-wing gør det 5 minutter senere, med sine hurtige og konstante bevægelser, svært for Nikoline at aflevere ved et frislag. Men da der er intet der er så skidt, at det ikke er godt for noget, forsøger Nikoline at skyde og scorer til 4-2, hvilket hurtig efter bliver fulgt op af en flot scoring af Julie assisteret af Stine. For det ikke skal være løgn afslutter Malene og Anna målfesten i endnu en kombination, der blot denne gang holder modsatte fortegn.
Kort inden kampens afslutning vrider Sofia kraftigt om på sin fod i et forsøg på at stoppe den mangegange-omtalte hurtige top-wing. Sofia er desværre stadig ude, men skal vide, at hun absolut afværgede et mål!

En sejr kom i hus, trods rodede frekvenser, der dog gav os erfaringer at tage med videre til kampen mod Rungsted. En kamp der fortjener sin helt egen udfoldelse og derfor ikke vil blive kommenteret her, bare fordi sidste uges skribent har været så sløj og først forfattet dette referat efter gårdsdagens Rungstedkamp. Derfor vil fortsættelse følge og jeg lover jer; det bliver ikke kedeligt.

Godt spillet Hafnia – det er dejligt at være tilbage i kamptrøjen – og tak for øl i solskinnet!

Ref.: Nikoline

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning