Dame 1: Sejr i Herlev til klubbens ligadamer (2-4)

Michael Møller -

Da weekenden næsten var gået på hæld, blev der søndag aften i bedste (Forbrydelsens) sendetid fløjtet op til kamp i Annekshallen i Herlev.

Der var lagt op til en spændende kamp, holdenes seneste træningsopgør havde budt på en ligeværdig affære, hvor der blev spillet 2-2. Jævnbyrdigheden fortsatte i første periode og viste sig både i boldbesiddelse, skudstatistik og en meget lige fordeling af store chancer til begge hold.
Chancer som ingen af holdene dog formår at udnytte og perioden ender således 0-0.

I anden periode begynder Hafnias damer lige så stille at få overtaget og presset lønner sig da Stine følger op på en aflevering fra Rikke, sætter et par Herlev spillere af og placerer bolden i fjerneste hjørne uden chance for keeperen.

Tredje periode blev helt klart den mest seværdige periode af kampen, og her får publikum for alvor kredit for at vælge floorball’en frem for Sara Lund. Det blev også perioden, hvor dommerbordet for alvor kom på arbejde, da der jævnligt skulle føres mål på tavlen.
Herlev får lagt bedst fra land med et udlignende mål efter 6 minutter. Heldigvis formår vi at svare hurtigt tilbage, og Marie-Louise scorer til 1-2 små 4 minutter senere på oplæg af Mette-Marie. Herlev vil dog stadig være med og udligner under et minut senere til 2-2.
Hafnias damer fortsætter dog ufortrødent og med sikkert forsvarsspil og heroisk fight i angrebet er det igen Marie-Louise der foran mål mellem fjender og venner sætter endnu en kasse på oplæg af en storspillende Stine til 2-3. Det sidste mål scorer Anna sikkert i kampens eneste powerplay på en aflevering fra Stine.

Alt i alt en virkelig spændende kamp med gejst og vilje fra første fløjt. Vi er flot i gang med sæsonen og det tegner godt.

Ref: Malene

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning