Dame 1: Tunge ben og søndagsfloorball

Michael Møller -

Efter en hård pokalkamp om torsdagen, var vi ikke ligefrem flyvende om søndagen, da vi igen skulle møde FFK. Det var dog kun deres 2. Hold men de kæmpede godt og spillede lige op med os på den dag.

I 1. periode kom FFK2 rigtig godt fra start og kom foran med 0-1 efter 12 minutter. Lige derefter blev Cecilia i sin iver efter at nå bolden, smidt ud i 2 minutter, for liggende spil. De nåede dog ikke at udnytte deres overtals chance, så vi gik til pausen med 0-1.

Malene, som var stand-in-træner, imens cheftræneren holdt ferie, gjorde det rigtig fint og fik holdet til at tage sig mere sammen i 2. periode.

2. periode fik Hafnia lidt mere flow i spillet og efter et rigtig flot opspil scorede Anna i det 16’ende minut på en aflevering fra Stine. Og blot to minutter efter scorede Mette BS på et super udkast fra Betina.

Nu havde vi da styr på spillet og var klar til 3. periode, men nej… FFK2 scorede blot 12 sekunder inde i 3. periode og udlignede til 2-2!

Halvvejs i perioden bliver vi hårdt presset af FFK2 og Malene tager derfor timeout efter 11 minutter for at få styr på tropperne.

Der kom mere ro på spillet, men da der er 2 minutter til slut, får FFK2 straffeslag imod os. Henriette tager de 2 minutter for Betina, som har lavet ukorrekt skub. Nu måtte Betina selv redde os ud af straffen… Det gør hun heldigvis også eller det vil sige FFK-spilleren skyder forbi mål og kampen ender 2-2.