Dame1: En unødvendig gyser

Michael Møller -

Kampen startede en anelse forvirrende, og Rungsted pressede godt på fra start, men efter Mette BS. scorede i 7. minut, kom vi godt på plads og var klar til at overtage spillet. Resten af 1. periode forløb fint, og vi fik spillet bolden godt rundt og fik etableret flere flotte angreb. Desværre stod Rungsted godt pakket i deres forsvar, så det var svært at komme til skud. Trods det gode samspil fra vores damer får Rungsted i sidste minut udlignet til 1-1 ved et ellers ufarligt frislag fra midten, som på vej ned mod målet bliver rettet af på et ben og snyder slagteren og går ind.

2. periode er fra Hafnias side en anelse energiforladt. Begge hold har dog bolden ca. lige meget, men kommer egentlig ikke rigtig til så mange chancer. Desværre får Rungsted sendt en bold afsted udefra i midten af perioden, og den går direkte i mål. Da hornet lyder kan det lyserøde hold gå til pause med godt mod og en føring på 2-1.

Hafniapigerne får en pæn opsang af træneren i omklædningsrummet, som sammen med et ekstra kampråb giver energien tilbage til de blå.

3. periode er Hafnias bedste, og da Julie udligner efter blot 2 minutter, er gejsten endeligt tilbagevendt – endda så meget, at Anna, efter blot 5 minutter yderligere, får sørget for førringen 3-2, som også bliver slutresultatet. Hafnia vinder velfortjent kampen, og kunne med lidt mere skarphed og 3. periodes energi gennem hele kampen have vundet større.

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning