Formanden træder et skridt tilbage

Bestyrelsen -

I juli måned meddelte jeg bestyrelsen, at jeg ikke ville genopstille ved generalforsamlingen i 2013. Dermed sætter jeg et foreløbigt punktum for mit arbejde i Hafnias bestyrelse. Tiden er nu kommet til, at andre gode kræfter træder til, og lægger linjerne for Hafnias videre færd.

Som forholdsvist ny spiller på 3. holdet trådte jeg ind i bestyrelsen i 2009. Det var med intentionen om at skabe flere sociale arrangementer og bånd på tværs af holdene. Begivenhedernes gang gjorde dog hurtigt, at jeg overtog administrationen af klubbens herreligahold, og senere trådte til som formand. Jeg har egentlig aldrig set mig selv som en oplagt formandskandidat, men klubbens udvikling nødvendiggjorde, at nogen gjorde noget… jeg blev en af disse “nogen”.

Når jeg kigger tilbage på arbejdet i og omkring bestyrelsen de sidste år, så er der en række mennesker jeg gerne vil takke for deres helt ekstraordinære indsats for Amagers blå/hvide floorballklub. Selvom jeg løbende har prøvet og udtrykke, hvor stor betydning folks indsats har, så får disse frivillige klubhelte langt fra den opmærksomhed de fortjener.

Jeg tror fx. at de færreste tænker over, at de kan takke Michael ’Ravanelli’ Werdelin for, at vi overhovedet har en klub i dag. Werde var om nogen arkitekten bag den hårde, men nødvendige økonomiske opbremsning vi tog i 2009-10. Økonomien blev holdt i kort snor, og der er leveret overskud på driften lige siden. Den sunde økonomi har også åbnet op for, at vi igen kan støtte op om alt det sjove medlemmerne finder på.

I trænerstaben synes jeg, det er fantastisk flot hvad Sophie har bygget op på damesiden – damernes store engagement taler deres eget tydelige sprog! Alex har kørt ungdomshold, tredjeholdet, og samtidig leveret en kæmpe indsats som dommer, stand-in målmand på alle hold og arrangementer af enhver art. Jesper Frank har været en god soldat gennem mange sæsoner, men trådte i særklasse i karakter som førsteholdstræner da de mørke skyer trak sammen ved sæsonstart i år, og en livstruende bøderegn dermed blev afværget.

Oprindeligt gik Malene ind i bestyrelsen for at lave en velkomstfolder til nye medlemmer, men jeg skal love for, at vi andre endte med at få meget mere retur. Malene holder styr på dommere, vores hjemmekampe, tager billeder, skriver nyheder og træner dame2.

Jeres – og de mange andre frivillige i klubben – har været en uvurderlig hjælp og en nødvendighed for, at Hafnia kører videre år efter år. TAK til alle. Det varmer og se, når folk tilsidesætter deres egne prioriteter, tager en tjans for fællesskabet og får tingene til at ske. Uden folk som jer var der intet Hafnia.

Det har været en del af min ”ledelsesfilosofi”, at bestyrelsen også kan være et sted, hvor engagerede medlemmer kommer ind og lærer om driften af klubben. Det afgørende er, at folk ikke bare forsvinder ud af klubbens drift når de træder ud af bestyrelsen. Fremadrettet vil jeg derfor gøre mit til, at Hafnia er en stærk klub med plads til både sjov og seriøsitet. Jeg stiller derfor viden og  netværk til rådighed for kommende bestyrelser.

Personligt tager jeg en masse fantastiske oplevelser, gode erfaringer og nye venskaber med mig fra formandsstolen. Jeg takker for den tillid I har vist mig, og for de mange oplevelser vi har delt. Jeg kan kun opfordre til, at man engagerer sig i sin klub. Det giver langt mere end det koster.

Tak for alt – vi ses i hallen.

/Søger

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning