Herlev FC – Hafnia dame 1 (8-2)

Michael Møller -

Hafnia lagde ud med højt pres og kom til flere gode chancer, men på trods heraf var det Herlev, der kom på måltavlen først med et tilfældigt mål. Herefter bølgede spillet frem og tilbage med en del afslutninger til begge hold, men Herlev fik igen et par heldige mål, så første periode endte 3 – 0 i Herlevs favør.

Ordene fra coach Alex var i pausen ganske klare: Fortsæt det gode spil – de tre mål til Herlev har været heldige og tilfældige.

Anden periode skulle blive 12 minutter gammel, før bolden igen havnede i nettet – denne gang var det dog Hafnia, som kom på måltavlen. Efter et godt opspil satte Louise Jakobsen bolden i nettet på en assist fra Lene Levin. Det var Louises første mål for 1. holdet, og Hafnia var igen inde i kampen og gejsten var høj.

I slutningen af anden periode begyndte trætheden så småt at melde sig hos Hafnia spillerne – det kunne godt mærkes, at vi ikke var fuldtallige, og Herlev fik igen et par mål, så stillingen var 5-1, da anden periode sluttede.

I tredje periode kæmpede Hafnia mod Herlevs større og større pres. Herlev kom til adskillelige chancer, og selvom Marie i målet leverede den ene fantastiske redning efter den anden og forsvaret stod rigtig godt, scorede Herlev tre gange mere. I sidste minut fik Louise Jakobsen dog igen puttet bolden i målet med et flot skud.

Kampen endte 8 – 2, og kampens spiller blev Christina Holck for det flotte arbejde i et presset forsvar.

Tak til dommerne, sekretariatet og tilskuerne. Vi tager revanche den 12. februar, når vi igen skal gæste Herlev FC.

Referent: Lene Levin

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning