Herre 1: Aalborg en tur i fryseren…

Michael Møller -

I morgen søndag går det atter løs kl. 17:00 denne gang i den blå boks i sundbyhallen.

Hafnia- AAB 11-4 (5-2, 3-1, 3-1)

Der var god fokus på den taktiske gennemgang og alle virkede til at have fanget de vigtigste budskaber. Det var dog tydeligt at nervøsiteten var til stede, og med noget nær den tammeste opvarmning længe, blev det endelig tid til face-off.

Det startede tæt, faktisk som en tro kopi af mange af de tidligere opgør i sæsonen hvor vi skulle forsøge at skabe det meste, mens modstanderen kompakt afventede og skød stigastængerne fremad på giftige kontringer.
Aab kommer foran i en periode af kampen hvor Hafnia havde lidt svært ved at få bolden ordentligt frem. Hjemmeholdet kommer dog hurtigt med og halvvejs inde i 1. periode kommer de momenter der reelt viser at det er Hafnia der skal have point med hjem. Der tilsmiler også amagerdrengene den rigtige portion held da et selvmål sniger sig ind bag en ellers storspillende AAB keeper.
Forskellen på de to mandskaber viser sig yderligere da Hafniaspillerne har stor succes med deres presspil, som gang på gang tvinger modstanderen til at slå afleveringer der kan brydes stærkt i midten. Før perioden løber ud er der en Hafniaføring på 5-2 blandt andet via et solidt krydshug i powerplay fra Solvang.

2. periode bliver sat i gang noget mere nervøst, dog er der fortsat kontrol. AAB viser skarphed i overtal og omsætter Hafnia til statister. Noget de sammen med deres øvrige standardsituationer i øvrigt gjorde godt på dagen. Overtal var faktisk noget begge hold havde succes med og man skal nok overveje det en ekstra gang inden man begår en dumhed på holdene.
3-1 ender perioden.

Til sidste periode skulle man tro at gæsterne ville lade luften sive ud af ballonen, men der arbejdes igennem og med højere tryk på, forsøger de at spille chancen for point ud. Til det er Hafnia på dagen dog for stærke, og mens gæsterne skruer op for den fysiske knap de sidste dele af kampen, så kombinerer Hafnia sig roligt igennem med de sidste pinde til en overbevisende stor sejr.

Det sidste punktum for den kamp er nu sat. Nu skal vi sørge for at stikket forbliver i til fryseren, for en ny kamp og dermed en ny stor udfordring venter! Vi skal igen være helt klar for at sejre endnu engang, og det bliver ikke noget vi kommer sovende til.

/Schow
POINT:
Jocke 2+2
Schow 2+2
Kobbe 2+0
Kock 1+1
Mads 0+2
Frank 0+2
Helge 1+0
Parbo 1+0
Stig 1+0
Selvmål 1

MOM:
Der var en hel del der leverede store indsatser. Mads, Kobbe, Frans kunne nævnes som nogen blandt mange, men det blev alligevel norsk hæder. Jocke spillede på højt niveau, og leverede stærke løb i defensiven, ligesom han var arkitekt på meget af A kædens fremadrettede spil.

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning