Herre 1: Begyndelsen på slutningen!

Michael Møller -

Det er den ambivalente floorball følelse der sniger sig øverst op på ens lystavle i disse dage. For nogen sluttede det nemlig inden det rigtigt begyndte, slutspillet altså, mens det for andre, os f.eks., startede med et brag og måske slutter med et endnu større et. Et brag der dog både kan betyde meget mere floorball i år, eller et brat stop og et tilbageblik på noget der har rummet store ting og dejlige oplevelser i en allerede godkendt 2011/2012 sæson..
Når vi lørdag byder AAB velkommen til den 5. og afgørende kamp i kvartfinalen, vil det for mange af vores spillere være en kamp der vil kunne huskes meget længe. Forhåbentligt er det kun brandmyndighederne der kan begrænse sæson – ja måske evighedsrekorden for tilskuere i den blå box. På hjemmebane, og så det at møde en modstander der står godt til en, og hvor der er garanti for stor underholdning, i en kamp af vigtig betydning. Der kan pilles og spilles på alle følelsesregistre, og med garanti vil eftermiddagen præsentere et hold der langt fra var klar til at stoppe sæsonen allerede der!

Spørger man fruen derhjemme, er hun splittet i Rød/Hvid/Blå farvenuancer, da det kan mærkes at sæsonen har været lang og udsigterne til endnu en omgang potentielt rejseri begrænser den helt store eufori. Dog er det med de egoistiske briller en oplevelse der pludselig rummer helt nye følelser.

Truppen i år har været sammensat af fantastiske personligheder uden undtagelse. En trup med en enorm appetit på sammenholdet og floorball i sin helhed. Folk der har bidraget og folk der har overrasket og leveret langt over det forventede. Det krydret med, at man fortsat kan overraskes over en klassisk Parbo van Beethoven der med et trylleslag komponerede sig til gyldne toner på den sidste slutspilsrejse. Jo der kan være meget guld i vente, inden det ædle metal skal uddeles engang i april.

Lørdag kommer vi, helt klar, til at vise at vi VIRKELIG vil spille os ind i den top 4! Og for de fremmødte skal det være tydeligt, at vi denne weekend vil det lige den tand mere end den modstander der gæster os.

For mit vedkommende kan det være den sidste kamp i spidsen for truppen, men jeg håber da inderligt, at holdet giver mig en tur mere inden begyndelsen bliver til afslutningen og nye kapitler skal skrives for Hafnia FC.
Velkommen til jer alle, denne lørdag til en helt speciel Face Off!
Schow

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning