Herre 1: DM favoritterne besejret!

Michael Møller -

Det var et spændt og tændt Hafniamandskab der så frem til mødet mod de ubestridte favoritter til DM guldet. Tanken om tamt opgør, hvor et Hafniamandskab der skulle kæmpe for 2. pladsen mens Rødovre allerede var sikret 1. pladsen, blev udvisket af Herlevs nederlag til Vanløse tidligere på dagen.

Parkettet kunne derfor betrædes af 2 hold der kunne spille frit, men hvor de 3 point ikke ville blive uddelt uden hård kamp. Begge mandskaber stillede da også op i stærkeste opstillinger, hvor Rødovre endda rullede på kun 3 backer i det meste af opgøret.

Rødovre tog teten på 1. periode med mest bold og samme udgangspunkt som i de tidligere møder. Det der denne gang var anderledes, var Hafnias hyppigere besøg offensivt. Der var ikke tale om lange og etablerede angreb, som Rødovre kunne levere, men i stedet var det et anderledes fokuseret Hafniamandskab som testede Rødovrekeeperen i 1. periode. 14-13 kunne Amagerkanerne vinde skudstatistikken. Desværre var stillingen her 0-3 efter en klassisk scoring fra Eklund efter et hurtigt løb over midten og et sikkert trækskud. Endnu en scoring på skud fra kanten og til sidst en kontringsservering på et sølvfad.

0-3, så kunne man frygte hvad det skulle blive til, men det var en sikker stemning fuld af optimisme der herskede i omklædningen. Tore
var udgået med en skade i slutningen af 1 og Mads kom i stedet ind på centerpladsen. Jeg skal love for han tog godt mod den chance. 3 minutter, så var han på tavlen. 2 minutter senere viser powerplay styrke og Nørhave kan efter en pasning ind i midten, sætte kuglen i krydset. Så tager B kæden også fat offensivt og med et drømmehug udligner Parbo til 3-3 og støjen fra de 63 tilskuere var til at fornemme. Hafnia må bøje hovederne en smule, efter en Rødovre perle hvor en høj pasning elegant flugtes ind i luften. Desuden udgår Nørhave også her med en forstrækning, så center nummer 2 er ukampdygtig. Det tog dog kun luften fra os et øjeblik og Hafnias hurtigere pasningsspil giver pote da Mads på en tværpasning resolut smider kuglen i kassen til ny udligning. Sidste bedrift i perioden, som må tilskrives Hafnia, bliver et frislag med Rogne som afslutter. Det plejer at gå godt når han får plads. 5-4 og dermed en sejr på 5-1 i 2. periode.
5 scoringer 15 skud fra Hafnia, mens Rødovre fik sat en enkelt ind på de 7 forsøg.

Euforisk stemning i omklædningen med en snert af meget sund nervøsitet. 3. periode udvikler sig til defensivt arbejde fra Hafnia, stærkt defensivt arbejde, hvor alle virkelig er oppe i gear. Rødovre har MEGET bold, men Hafnia byder ind med kontringer og kommer heldigvis med frem flere gange, dog uden gevinst. Fysikkem fortsætter som den slap i 2, med mange nærkampe og en nerve som en rigtig topkamp nu skal have det. Rødovre prøver med topninger og keeperen ude, men Hafnia holder alligevel stand og selvom 14 skud rammer Bjørneboe i 3. så bliver det ikke til flere scoringer.
Stor forløsning og en sejr der var hårdt tiltrængt.

På dagen ville begge hold vinde, så æren ved sejren kan der ikke pilles ved, men vi må også erkende at i 5 opgør er Rødovre absolut kæmpe favoritter, og fortsat det absolut varmeste bud på en DM vinder. Vi kan derfor kun glæde os over tidligst, at kunne møde dem i en finale, hvis heldet følger os så langt.

Næste uge er fuldt pakket med både Hvidovre og Vallensbæk på programmet. To hold der også kommer efter point for at sikre deres placeringer i tabellen.

/Schow

POINT:
Schow 0+4
Mads 2+0
Nørhave 1+0
Parbo 1+0
Rogne 1+0
Stig 0+1

MOM:

Det var en regulær holdindsats som skabte det flotte resultat, men på eftermiddagen i Avedøre var der alligevel 3 navne der glimtede. Mads Istre kom ind i stedet for en skadet Tore og smed 2 pinde på tavlen. Parbo leverede et sandt arbejdsraseri og spillede det bedste i år, krydret med en baghåndsscoring i krydset. Det blev alligevel Bjørneboe der med en demonstration i klasse målmandsspil holdt Rødovre på kun 4 scoringer.

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning