Herre 1: Holdt tæt!

Michael Møller -

HAFNIA- AAB 6-2 (3-1, 1-1, 2-0)

Kamp 2 er nu overstået og med 3 dejlige point yderligere til kvartfinale serien.

Vi var inden kampen spændte på hvordan AAB ville komme ud til dag 2, efter at have været under bombardement om lørdagen. Selv brugte vi det meste fokus på at gentage opskriften fra lørdagens taktiske gennemgang, og så var der lige en del ekstra fokus på vores boxplay. Det er ingen underdrivelse, at det fik vi stærkt på plads med 0 mål på 4 forsøg mod 2-2 i går!

På trods af et par afventende skift fra Hafnias side for at vurdere kampens start, kunne vi hurtigt vende tilbage til vores velkendte pres. Det virkede til, at der var langt mere plads at spille på i dag modsat den kompakte defensiv AAb leverede i går. Det går også anderledes let med at komme til chancer og selvom AAB da også markerer sig, så er der skarphed til forskel omkring gæsternes mål.

Kobbe starter showet efter et dejligt driv og derefter riv ind i kassen. Jocke får fundet Schow på en høj bold og yderligere kan Schow sætte et trækskud forbi efter en brudt bold på midten. Et mål som Parbo tilsyneladende får da han er godt fremme foran feltet før bolden sejler ind. AAB kommer også på tavlen i en 1 periode som Hafnia har under kontrol.

Herfra står der AAB på bolderobringer og større chancer. De får afgjort sendt flest nærgående forsøg afsted og det selvom Hafnia får en drømmestart med en PP scoring på de første 30 sekunder af perioden. AAB kommer også på tavlen og med fysiske stærke præstationer fra gæsterne og stort stort løbearbejde får de ædt sig stærkt ind i kampen. Hafnia formår dog gang på gang i boxplay at holde fokus og ikke lade sig synke for meget sammen. Storspil fra Madsen og sløsede afsutninger fra gæsterne holder hjemmeholdet i front.

3. periode bliver til kompetent og konsekvent Hafniaspil. Kræfterne er løbet ud i sandet hos flere Hafniaspillere. Mindre løb betyder mindre på tæerne og det kan mærkes hjemme. Det virker til tider panisk og det uden grund, for det er os selv der flere gange pænt afleverer bolden på midtzonen uden det er nødvendigt. Efter længere tid med pres modstået, sætter Frans sømmet i kisten efter i undertal at hamre et frislag op i krydset. Herfra blev der justeret taktisk i kæderne og Sune kom ind mens fyrtårnet Frans blev skubbet frem til at jage de høje bolde og trække tempoet ud af kampen. Det lykkes da han og Jocke får brudt bolden og lukket kampen til 6-2 resultatet.

En virkelig skarp indsats på en dag hvor Hafnias ben så tungere ud end AAB´s men samtidigt hvor Hafnia viste sig taktisk kloge i spillet med og uden bold samt i over- og undertal.

Nu er der en kærkommen uge til at fokusere på kommende weekend hvor udebane opgør venter. Vi ved hvad der skal arbejdes på og hvor vi skal være helt klar for at udnytte en af de 3 mulige matchbolde!

Tak for en super støtte både lørdag og søndag i hallerne på Amager.

Vi arbejder hårdt videre for at sikre avancement til semifinalerne!

/Schow

POINT:
Schow 2+1
Jocke 1+2
Kobbe 1+0
Frans 1+0
Parbo 1+0
Stig 0+1
Mads 0+1
MOM:
2 kampe med højt højt niveau, for igen i dag viste han sit værd fra bagerste skanse. Madsen har stået stærkt og holdt målet sikret gennem de 120 slutspilsminutter der nu er overstået, med en kæmpe portion klasseredninger til følge.

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning