Herre 1: Spænding fra start til slut!

Michael Møller -

Det var svært at finde mange lyspunkter efter kampen søndag. Men skal vi hive fat i nogle få, så er 3 point det altoverskyggende. Derudover er det en glæde, at vi kan vinde kampe selvom vi langt fra er klar.. Det blev desuden en kamp som vores A kæde vandt 6-0 i spil 5 mod 5, mens vores B kæde på dagen tog dæmoner med sig hjem i deres -6 resultat. En scoring i powerplay betød 100 % og det kan man da også varme sig på..

Der var lagt op til i optakten, at det kunne gå hen og blive ulideligt spændende, og det sørgede vi absolut også for.

På trods af, at Hafnia allerede fra start sad på aller mest bold, så var Hvidovre skarpest til at omsætte deres chancer på dagen.

Hver gang Hafnia bragte sig foran, så flyttede Hvidovre hurtigt bolden frem på banen og straffede os kynisk. En første periode der bød på et hav af chancer til Hafnia, bød alligevel på tavlen på en helt åben kamp. Det var tydeligt i øjnene på Hvidovre drengene, at de ville spille deres chance for point, og godt hjulpet af et talstærkt publikum, gjorde de også alt der stod i deres magt. De havde faktisk marginalerne med sig, og det blev da også omsat ved nogle billige mål, hvor en ellers godt kæmpende Madsen måtte notere et par stykker på sin hjelm..

Efter 3-2 bragte Hafnia sig tilmed foran med 3, og kampen burde være lukket. Men med spil der var kilometer fra det høje niveau fra sidste weekend, var der kun en ting at gøre – at arbejde alt hvad tøjet kunne holde!
Hafnia havde heldigvis det afgørende momentum, og kunne sørge for hele tiden at holde sig foran på de afgørende tidspunkter.. Flere gange var kampen på kogepunktet, og mens det sydede i Hvidovre boksen, så var der heldigvis den fornødne ro til, at kampen kunne køres hjem uden de store omrokeringer. Et sats, som gav pote på dagen.

Da Hafnia endegyldigt kunne lukke kampen, så valgte Clark Kent, at skifte til supermand, og som skudt ud af en kanon, valgte Hvidovres keeper, som var skiftet ud for at skabe overtal, at flyve ind på banen og redde bolden fra stregen mod det tomme net. Imponerende afslutning på en kamp der må siges at have det hele.

Som nævnt tidligere, er det unge Hvidovre mandskab, slet ikke færdige med at tage point fra de øvrige hold i ligaen. Med det engagement og måske lidt mere ro når bølgerne går højt, så vil de tage nogle overraskende skalpe.

Vi kom helt ned på jorden igen, og fik en påmindelse om, at der ikke er nogen nemme kampe i år.
Nu kan vi kigge tilbage på en virkelig godkendt start på årets liga, og kigge frem mod 14 dage med fokus på den kommende opgave når Vanløse inviterer til revanche for pokalnederlaget.

/Schow

 

7-6 (3-2, 2-2, 2-2)

MOM:
Det var norsk power der satte Hafnia toget i gang på vitale tidspunkter. Både som motor offensivt og defensivt bandt Jocke tingene sammen, i en kæde der på dagen ikke lukkede mål ind baglæns.

POINT:
Schow 3+2
Jocke 3+0
Lasse 1+1
Nørhave 0+1
Helge 0+1
Stig 0+1
Frank 0+1

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning