Herre 1: Stilhed!

Michael Møller -

På lørdag gælder det sidste kamp mod Herlev.

Et hold der som måske mange andre kigger indad i disse tider, og søger efter plausible argumenter for at holde deres 1. herre i øverste række.
En meriteret klub der har tabt sig selv i forbifarten og tilkøbt et nyt 1. herre på den anden side af sundet, og som på deres generalforsamling løftede forslag op, om at trække stikket til holdet.. Det kan ske for alle (mange) hold virker det til i øjeblikket.

Hafnia stod selv i samme situation sidste år, men fik reddet en løsning i stand i sidste øjeblik. Man skal blot være klar over, at det hver sæson kræver hårdt arbejde at sikre den overlevelse, når der ikke er 20 træningsvillige ungdomsspillere klar til at tage over.

Er alle ildsjæle samlet i Bulldogs, Benløse og Valby, eller er Paradise Hotel, karriere og børnefamilier erstatningen for tiden i floorballregi?
Det skal være usagt, for på trods af den måske mest lige liga i år, hvor alle (Rødovre undtaget) har kunnet slå alle på tværs, er elitefloorball i den sørgeligste forfatning længe. At Landsholdet er besat af 90 % jyder er vel endnu en indikation på at Øst floorball er sat skridt tilbage. De hold der formår at motivere de gamle rutinerede kræfter, de står stadig med de stærkeste kort på hånden, men sålænge der ikke er en ungdom som står klar til at tage over, så kan det være et spørgsmål om tid før Ligafloorball dør ud på sjælland.

Spændingen i tabellen, som nu er ved at være overstået, hersker langt fra i samme grad på klubbernes hjemmesider. Det er vel endnu en tydeliggørelse af, at der kun sporadisk kommer ord på siderne efter bedste “you only write when you´r winning”. Alligevel synes man at fornemme, at spillere, ledere og dommere, fortsat klikker løs efter endte kampe for at se hvad en subjektiv objektiv vurdering har valgt at beskrive kampen med… Men forgæves.. Al ære og respekt for Hørsholm som har fightet sig igennem mange udfordringer i år, men det er tankevækkende når deres gæstebog tilsyneladende er det mest interessante sted at læse indlæg i øjeblikket. Frysehuset.com søger ligeledes bloggere, og folk der ønsker at skrive. Mon ikke det går samme vej som floorballnews, floorballmanager osv, når den sidste flamme slukker?!

Er dansk floorball vitterligt på vej ud over skrænten, og har nogen opskriften på hvad der skal til? Det spørgsmål har været rejst en del gange..
Mit bud er fælles løsninger med fokus på ungdommen, samt en overbygning så ungdomsspillere i en klub kan spille med et elitehold i en anden. Hvorfor sætte begrænsninger på de ungdomsspillere som virkelig vil? Med ungdom kommer ofte forældre.. De 2 faktorer skal redde dansk floorball og bringe det højere op.
For ikke at gøre tingenes tilstand mere Anders And agtige, så tager vi til Herlev på lørdag med udelukkende fokus på sejr! Vi vil ikke være afgørende for hvordan 3. og 4. pladsen skal fordeles uden at have givet vores bedste. Om det så rækker til sejr vil tiden vise. Herlev kommer med en vital og meget stærk sejr i bagagen mod Hvidovre, så der er fortsat tænder at vise i Herlev, uanset hvad fremtidsudsigterne måtte bringe.
Vi kan også garantere at der som altid vil være referat klar, uanset udfaldet af kampen. Så sidder der nogen og tørster efter gengivelse og totalt subjektive beskrivelser af hvad der skete, så hæng med på vores site.

Jeg håber slutspillet bidrager til en helt anden oplevelse, end hvad grundspillet har vist, og måske en blåøjet bøn om, at vi i Øst kan stå sammen for at reetablere styrkeforholdet med vest.
Fælles opbakning mod flere Pokaler til Øst! Held og lykke efter sidste kamp i grundspillet!

/Schow

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning