Herre2: Imponerende defensiv knækkede topholdet

Michael Møller -

Sidste weekend tankede offensiven selvtillid med 17 scoringer mod HG, men mod FFK3 var det defensiven, som stjal fokus. Ikke bare holdt man nullet, men modstanderen kunne også tælle sine kvalificerede afslutninger på én hånd. Dette kombineret med flydende Hafnia-spil uden de store individuelle fejl gjorde udslaget i den vigtige kamp.

For første gang i denne sæson ramte alle spillere således dagen, men selvom der frem for alt var tale om en stærk holdpræstation, kan enkelte spillere godt tåle at blive fremhævet. De 3 “nyeste” backer på holdet, Philippe, Morten og Kristian S., var bundsolide på dagen, mens de “gamle” backer, Laurberg og Kirk, i glimt viste fordums styrke. I den anden ende af banen var Frederik manden, som satte det hele i gang med sin scoring tæt under mål efter flot forarbejde fra Bjerregaard, mens Matti ikke kunne brænde for tomt mål på en ripost efter afslutning fra Peter Jensen, da kampen blev lukket med omkring 5 minutter igen.

Men… Ingen var på dagen bedre en holdets “gran’ ole man”, keeper Lars Meyer. Selvom Meyer ikke havde brug for at folde sig ud mere en 5-6 gange i løbet af kampen, var der tale om klasseindgreb hver gang, det blev nødvendigt. Særligt i 3. periode præsterede veteranen en feberredning uden sidestykke!

Næste weekend tropper bundholdet HG (forhåbentlig) op i Sundbyhallen, så Hafnia2 kan forsøge at fastholde den imponerende form.

FFK3 – Hafnia2 0-2 (0-0, 0-1, 0-1)