Herre3: Sikrede søndag aften 3. sejr i streg

Bestyrelsen -

Søndag aften klokken har slået 18. Københavns gader ligger øde hen. størstedelen sad i deres sofa og så Danmark forsøge at vinde VM guld.

Men ude i Sundbyøster hallen var der en forsamling på godt 20 mennesker der var mødtes for at afvikle en floorball kamp mellem Hafnia og Herlev.

Hafnia kom fra en fremragende sejr over Vanløse der indtager 2.pladsen. (t-v-t-v-v-)

Herlev kom fra en sjælden sejr over Helsinge (t-t-t-t-v)

1.periode

Hafnia lagde hårdt ud, og efter 3 minutter sender Thomas Rosted bolden ind bag Herlevs keeper der var uden chance på langskuddet. Efter 3:20 får Herlev kampens første udvisning da deres wing tæmmer bolden i hoved højde nede omkring Michaels mål. Vi skulle ikke bruge mere end 27 sekunder i powerplay før at Kenneth Lund, på nærmest identisk vis smide bolden ind bag Herlevs stakkels målmand. Derefter var der både chancer til 3,4 og 5 – 0 men vi mistede fokus i 30 sekunder og pludselig var Herlev på 2-2. men med 3 minutter tilbage af kampen smider Herlevs målmand bolden lige i bladet på Jesper, der sikker sætter den ind. Og kort efter øgede Rosted igen til 4-2 og vi kunne gå til pause tilfredse

2.Periode.

Starten på 2.periode var stille og roligt og der skete ikke ret meget før Alex stille og rolig satte bolden ind bag målmanden og efter godt 9 minutter øgede Jesper yderligere til 6-2.

Michael i målet stod en brandkamp i målet, men måtte se sig passeret en enkelt gang i 2 periode også. Herlev inkasserede igen 2. min. også dette Powerplay blev udnyttet til fulde. Da Glentvor assistere Jesper der af to omgange sender bolden ind under Målmanden lige uden for feltet.Med 2 sekunder tilbage af 2.periode vælger en Herlev spiller at tage bolden med hånden på en lang aflevering og Hafnia starter 3.periode i overtal

3.Periode

Også 3. overtals periode blev udnyttet fuldt ud. Med næsten samme opskrift som sidste mål Glentvor på kanten, slår den indover, den her gang til Mikkel der satte den op i nettaget.

Mikkel var også manden bag scoringen til 9-3 efter 2.55 inden Glentvor vekslede sine 2 assist til en scoring efter en gennemspilning af Herlevs forsvar på en kontra og en flot assist af Dennis Knudsen. Herlev modtager endnu 2 minutter på sidelinjen, men den her gang bliver det ikke udnyttet. Herlev får i løbet af 3 periode reduceret yderligere 2 gange, men Sejren var aldrig i fare.

Endnu engang levere vi en fantastisk indsats på hele banen og kan nu efter 3 sejre i streg se os selv kravle op på en 5 plads i tabellen.