Jesper Schow – Klar for Hafnia 2012/2013

Michael Møller -

Jesper Schow har trukket sig som træner, men stævner endnu en gang ud som spiller for Hafnia i sæsonen 2012/13.

 

Jesper Schow har valgt at trække sig tilbage fra ledelsen af Hafnia, hvor han ellers har ydet en kæmpe indsats for klubben i mere end 10 år. Schow har gennem årene været ungdomskoordinator, ungdomstræner, dameelitetræner og herreelitetræner. og har samtidig ”fundet tid til” at være årets spiller i Danmark, danmarksmester, anfører på landsholdet og dansk VM-topscorer. Schows indlysende floorballtalent, naturlige lederevner og store engagement har været et værdifuldt aktiv for både Hafnia og for floorballsporten som helhed.

 

Jesper Schow om den nye situation:

Det bliver en underlig følelse at skulle slippe tøjlerne, fra en institution jeg har været tilknyttet mere end en tredjedel af mit liv. Det bliver heller ikke nemt, “blot” at være passagerer på toget, men det er valgt på det mest perfekte tidspunkt jeg kunne forestille mig. Organisationen i og omkring klubben, er stærkere end nogensinde før. Mange af de helt rigtige støbninger flytter konstant Hafnia FC i den rigtige retning og så bliver det ligeledes et frisk pust at se hvad andre kan gøre for fremdriften af floorballen på højeste niveau, som jeg nu gennem 10 år har forsøgt at give mine input til. Det er thumbs up til bestyrelse, Ulle, Werde, Frank, mf.l som i år har været medvirkende til at alting har klappet lidt ekstra. Nedtrapningen er nu begyndt, men samtidig en ny begyndelse, hvor jeg for første gang i 10 år, ikke har ansvaret for noget inden en sæsonstart – det ser jeg faktisk frem til, velvidende at alting kommer til at spille, også uden min indflydelse.

 

Formand for Hafnia FC, Kristian Søger:

”Jeg har stor forståelse for, at Schow vil bruge mere tid på hans civile liv, og derfor vil nøjes at spille for Hafnia i den kommende sæson. Hafnia har tidligere fået DM-guld og senest en forrygende gang floorball under Schows ledelse. Selvom semifinalen glippede i år, så er der skabt et stærkt og spændende fundament til vores nye trænerteam. Klubben skylder Schow en stor tak for indsatsen gennem årene, og vi holder selvfølgelig en dør på klem, hvis Schow igen skulle få lyst til at arbejde bag facaden i Hafnia.”

 

Jesper Schow træder ind i Hafnias ligatrup og bliver en central brik i at kombinere erfaring med talent. Med over 100 point i indeværende sæson bliver det spændende at se hvad Schow kan udrette, når han ikke samtidig skal holde tøjlerne på hele holdet. Modstanderne gør derfor klogt i at øje med den hvide trøje med nummer 77 på ryggen i den kommende sæson.

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august 2024 i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 24/25:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer (Starter op d. 3. september)
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

17.00-18.30: U11 & Øvrig Ungdom
18.30-20.00: Fælles Seniortræning