Lidt tættere på Bjørg Apol

Michael Møller -


Navn: Bjørg Apol
Alder: 17 år
Antal år i floorball /i Hafnia: Jeg har spillet floorball i 2 år, og dette er min første sæson i Hafnia.
Tidligere klubber:  Jeg har tidligere spillet i Copenhagen SFC i Valby.

Fortæl kort, hvem du er?
Jeg er en glad og nede på jorden person, der er frisk på stort set alt. Jeg er lige startet i 2.g og går meget op i min skole. Jeg er engageret i alt, hvad jeg foretager mig, og dette kan nogle gange resultere i, at jeg er lidt for perfektionistisk. Jeg griner rigtig meget, og jeg elsker at have det sjovt.
Hvorfor startede du til floorball?
Jeg har gået til en hel del sportsgrene, badminton, dans, håndbold og fodbold selvfølgelig – listen er lang, men der er ingen af dem, der rigtig har sagt mig noget. Jeg startede til floorball for 2 år siden, da jeg flyttede hjem til Danmark, efter at have boet i Norge. Jeg havde prøvet det i skolen og spillede meget kort på skolens floorballhold, inden jeg flyttede. Jeg bestemte mig derfor for at give floorball en chance. Noget jeg bestemt ikke fortryder.

Hvordan synes du, sæsonen er forløbet?
Sæsonen er gået godt indtil videre. Personligt kan jeg mærke, at jeg har udviklet mig en hel del allerede. Dette gælder også holdet.

Hvad er det kedeligste ved træningen?
Det må nok være opvarmning eller løbetræning.

Hvilken floorballregel, synes du, er mest åndsvag?
At man ikke må stoppe bolden med hop.

Hvordan tror du det kommer til at gå for dame1?
Jeg tror, at dame1 kommer til at klare sig fint i den kommende sæson. Det ser allerede rigtig lovende ud med sejre i begge ligakampe. Dame1 er et hold fyldt med motivation og holdgejst, og det tror jeg, vi kan komme rigtig langt med.

Hvilke tips vil du gerne give videre til de nye spillere, der skal starte i Hafnia?
Bare hop ud i det. Hafnia er en klub, der er rigtig god til at tage i mod nye spillere, og det er en klub, der prioriterer alle spillere og alle hold. Kom til de sociale arrangementer i klubben, da man lærer folk at kende på en helt anden måde end på floorballbanen.

Hvordan er det at være én af de yngste på holdet?
Det er helt fint at være en af de yngste. Det er lidt uvant for mig, da jeg tidligere spillede på hold med mange jævnaldrende. Men det er også lærerigt, da de andre på holdet har lidt mere erfaring.

De skæve
Hvad er din yndlingsret? Kylling i karrysovs med ris
Kat eller hund? Kat
Lys eller mørk? Chokolade? Mørk 🙂
Vælg tre ting, du vil tage med ud på en øde ø? En god ven, en masse mad og en dyne

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning