Sejr og avancement i pokal’en

Michael Møller -

Hafnias eliteherrer skulle fredag aften i ilden for første gang i denne sæson. Vanløse-hallen lagde gulv til første runde i årets Fatpipe Cup, og Hafnia-mandskabet skulle op imod et talstærkt Vanløse-hold, der henover sommeren har hentet en række forstærkninger. Trods et par afbud var der i Hafnia-lejren stor optimisme forud for kampen, og forhåbningerne om et godt resultat blev indfriet til fulde efter en yderst disciplineret fighterindsats, da måltavlen efter 3×20 minutter vist 3-1 til Amager-mandskabet.

Første periode startede som ventet meget lige med begge hold i en afventende udgangsposition. Der blev spillet med lav risiko fra begge hold, og det blev kun til sporadiske chancer. Nicolaj Parbo havde Hafnias bedste mulighed, men overplacerede sit skud alene med Vanløse-keeperen. Således endte de første 20 minutter mål-løse.

Vanløse startede bedst i 2. periode og skabte en del chancer i denne del af kampen. Det blev også hjemmeholdet som bragte sig i front ved nytilkomne Frederik Bloch. Målet kick-startede dog Hafnia-holdet, der langsomt overtog styringen i kampen. Udligningen kom kort efter, endda mens Vanløse var i powerplay, da Thomas Helgstrand blev stoppet med ulovlige midler i et kontraløb – straffeslag til Hafnia. En af banens absolut bedste, Sebastian Knudsen, tog ansvaret, og efter en hurtigt finte kunne han lægge bolden ind med baghånden til 1-1.

Hafnia blev mere og mere dominerende som perioden skred frem, og det skulle blive til en endnu gylden mulighed, da udeholdet fik tilkendt straffeslag nummer to. Denne gang skulle Parbo forsøge sig og lykkedes da også med at snyde Vanløse-målmanden, men sendte efterfølgende kuglen over målet. Det efterfølgende powerplay gav heller ikke udbytte, så stillingen efter 2. periode forblev 1-1.

Det var med en god portion optimisme Hafnia kom ud til 3. periode. Gæsterne havde klart det fysiske overtag og lagde større og større pres på hjemmeholdet. Man skulle dog helt frem til halvandet minut inden slutsignalet, før Hafnia fik udbytte af spilovertaget. Sebastian Knudsen fandt bag fra målet Jeppe Trier Møller med en smart lob-aflevering, og debutanten sendte smukt bolden i mål til stor jubel for Hafnia-spillerne. Begge hold toppede op efterfølgende, hvilket Hafnia udnyttede bedst. Nicolaj Parbo sendte med en god bolderobring Jesper Frank af sted mod Vanløse-målet, og på midten dukkede en helt fri Sebastian Knudsen op og sendte bolden i mål til slutresultatet 3-1-

Rigtig mange Hafnia-spillere kandiderede til kampens spiller. A kæden med Parbo-Seb-Jeppe spillede en stor kamp, og Thomas Helgstrand leverede en glimrende indsats fra sin back-position. MOM var dog alligevel ikke svær at finde – Martin Madsen debuterede i Hafnia målet med intet mindre end en pragtkamp, der lover godt for den kommende sæson.

Jesper Frank
Coach for the day

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning