Lidt tættere på… bestyrelseskandidater 2013

Michael Møller -

Kære Hafnia

Den 6. marts er der generalforsamling i Hafnia Floorball Club.
Der er, som hvert år, valg til bestyrelsen, og i år er der på nuværende tidspunkt nedenstående kandidaturer.
Her følger en lille beskrivelse, så du kan lære dine potentielle bestyrelsesmedlemmer lidt bedre at kende og gøre dig nogle tanker inden du tager dit valg!

Kandidaterne er præsenteret i alfabetisk rækkefølge:

Navn: Maria Tougaard Andersen
Alder: 24 år
Beskæftigelse: Kandidatstuderende på Fødevarevidenskab ved Københavns Universitet
Antal sæsoner i Hafnia FC: 2 (nuværende inkluderet)
Hold: D2

Opstiller som ordinært medlem.

Har du nogen bestyrelseserfaring eller anden relevant erfaring?
Jeg har ikke tidligere siddet i en bestyrelse, så det vil jeg gerne prøve kræfter med nu!
I forbindelse med mit studie har jeg været rusvejleder i to år og desuden med i et par DSR-udvalg (De Studerendes Råd-udvalg) samt udvalg under min faglige forening. I Dimissionsfestudvalget var jeg ansvarlig for kommunikation/invitationer samt tilmeldinger. I de LevnedmiddelStuderendes Rejselegatudvalg var jeg første år postansvarlig og andet år kasserer.

Hvad vil du bidrage med og eller tilføre bestyrelsen?
Jeg vil være et friskt pust for bestyrelsen! Selvom man ikke skal reparere noget, der ikke er i stykker, er det tit godt at revurdere en forenings systemer og vaner – og netop at vende ting på hovedet og få det på plads igen, ser jeg som en stor kvalitet hos mig selv.
Desuden elsker jeg en god fest – og især med mange gæster! Som nuværende medlem af Hafnias Socialudvalg har jeg indtryk af at der godt kunne være større opbakning til fester mm.. Som bestyrelsesmedlem vil jeg se det som en personlig mission at få Hafnias fester til endnu en gang at være propfulde og “The Place To Go!” 🙂

Ordet er frit!
Jeg elsker at bage kagen mere end at spise den!

Navn: Joanna Dolriis
Alder: 29 år
Beskæftigelse: Veterinærstuderende på 5. år
Antal sæsoner i Hafnia FC: 2 (nuværende inkluderet)
Hold: D2

Opstiller som ordinært medlem eller suppleant.

Har du nogen bestyrelseserfaring eller anden relevant erfaring?
Tidligere suppleant i Helsingør Judo- og Jujutsu Forening. Medlem i arbejdsgruppen Vores Forening – Acaciavej (fredagsbar).

Hvad vil du bidrage med og eller tilføre bestyrelsen?
Jeg vil med i bestyrelsen for at kunne hjælpe min klub i bestyrelsesarbejdet, og fordi det kunne være rigtig hyggeligt.

Ordet er frit!
Jeg glæder mig til at arbejde sammen med en masse skønne mennesker, og jeg er sikker på, at vi nok skal få det hyggeligt.

Navn: Sofia Kyndesen
Alder: 27 år
Beskæftigelse: Kandidatstuderende i IT og Sundhed ved Københavns Universitet
Antal sæsoner i Hafnia FC: 2 (nuværende inkluderet)
Hold: D1

Opstiller som ordinært medlem (helst) ellers kasserer.

Har du nogen bestyrelseserfaring eller anden relevant erfaring?
Jeg har igennem min studietid på Folkesundhedsvidenskab tilegnet mig erfaringer fra en god håndfuld bestyrelser i forbindelse med frivilligt foreningsarbejde og studenterpolitik. Af floorball-relateret bestyrelsesarbejde udelukkende ét år i FFK og det nuværende i Hafnia.

Hvad vil du bidrage med og eller tilføre bestyrelsen?
Desværre kommer jeg vist til at udgøre en sidste levn fra den siddende bestyrelse – derfor vil mit primære bidrag bestå i at overføre viden og erfaringer til den nye bestyrelse. Jeg synes dog at den nye bestyrelse skal tage tyren ved hornene og gribe udfordringen og potentialet i en ny måde at drive klubben på. Grundlæggende vil jeg arbejde for de samme værdier; frivillighed, et socialt stærkt fællesskab og bredde floorball med plads til eliten. Jeg har en høj arbejdsmoral, er en handlekraftig arbejdshest fremfor en hest kun med visioner og så er jeg ærekær – også på klubbens vegne!

Ordet er frit!
Damesiden er stærk, og de gode initiativer samt den høje klubmoral vil jeg, såfremt jeg bliver valgt, støtte kraftigt op om. De brede skuldre skal bære mest, men samtidig skal dem, der trækker læsset også anerkendes og motiveres til at fortsætte med det frivillige arbejde! Jeg synes, det er ærgerligt at herresiden ikke er ligeså godt repræsenteret i udvalg og initiativer. Jeg vil derfor gøre en indsats for at skabe muligheden for en stærkere forankring til klubben for herrerne samt det fællesskab, vi, som samlet forening, er en del af.
Den største motivation, der kan få mig til at yde en solid indsats, er for mig det sociale!

Navn: Marie Fogh Madsen
Alder: 25 år
Beskæftigelse: Lærerstuderende på 3. år ved Blaagaard/KDAS University College
Antal sæsoner i Hafnia FC: 1
Hold: D1

Opstiller som ordinært medlem.

Har du nogen bestyrelseserfaring eller anden relevant erfaring?
Jeg har ingen decideret bestyrelseserfaring, men er med i et rådgivende praktikudvalg på Blaagaard, og har generel god erfaring med personalemøder af forskellig art.

Hvad vil du bidrage med og eller tilføre bestyrelsen?
Jeg vil bidrage med engagement, ansvarlighed og en positiv tilgang.
Jeg er ny i klubben, så der er meget at få kendskab til, men samtidig har jeg nye briller at se med – og det vil jeg bruge effektivt, til at gøre klubben til en floorballklub, der passer til brugerne og er så god en klub som muligt!

Navn: Mille Pedersen
Alder: 25 år
Beskæftigelse: Studerende på Katastrofe- og risikomanager på Metropol
Antal sæsoner i Hafnia FC: 4 (nuværende inkluderet)
Hold: D1

Opstiller som kasserer.

Har du nogen bestyrelseserfaring eller anden relevant erfaring?
Umiddelbart ingen erfaring med bestyrelsesarbejde. Tidligere beskæftigelse som restaurantchef (cafébestyrer) har gjort at jeg har fået indblik i personale- og menuplanlægning, daglig regnskab og koordinering af arrangementer og lignende.

Hvad vil du bidrage med og eller tilføre bestyrelsen?
Jeg kan tilbyde klubben min kreativitet, høje arbejdsmoral og mine fremtidige kompetencer jeg erfarer mig igennem mit studie.

 

Har du spørgsmål eller kommentarer til kandidaterne, så fang dem til træning!
Vi glæder os til at se jer alle til generalforsamlingen!

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august 2024 i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 24/25:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer (Starter op d. 3. september)
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

17.00-18.30: U11 & Øvrig Ungdom
18.30-20.00: Fælles Seniortræning