Top og bund inden for en uge

Michael Møller -

Men som sidste gang er Vallensbæk rigtig god til at spille deres spil og udnytte vores svagheder. Vallensbæk formår at lukke rigtig godt af i forsvaret og vi har svært ved at spille os frem til de store chance. Lettelsen er derfor stor på hele holdet, da vi langt om længe i 2. periode får hul på scorebylden ved flot oplæg af Sophie og et hårdt og velplaceret skud af Mette.

Målet giver tryghed, men er også kilde til en lavere kadence både hvad angår sammenspil og fart i fødderne.

Vallensbæk bliver for alvor lukket ind i kampen da de får tilkendt et tvivlsomt straffeslag, som de konsekvent udnytter med et meget velplaceret skud. Vallensbæk udnytter momentum og scorer igen i forbindelse med en frislagskombination til stillingen 2-1.

Trods højt pres i de døende minutter af kampen lykkes det os ikke at udligne og vi må erkende sæsonens første nederlag.

Søndag eftermiddag var holdet igen klar til kamp. Kampen var vigtig både fordi sidste weekends kamp for alvor skulle rystes af, og så var modstanderen Hørsholm, som også ligger godt placeret i 1. division, og sammen med Benløse og Hafnia kandiderer til placeringen som nummer et i 1. division.

Sundbyøsterhallens grønne gulv og harpiksklatter sætter sammen med høje indetemperaturer rammerne for en rigtig spændende kamp med store chancer i begge ender. Det viser sig hurtigt at keeperne får stor indflydelse på kampens resultat og heldigvis til fordel for Hafnia, da Betina står en brandkamp med sikre indgreb og feberredninger. Samtidig formår angrebet at opsøge de chancer der opstår.

Kædeposen er rystet og der er sammensat nye kæder til dagen. Begge kæder får relativt hurtigt fundet hinanden og skabt gode kombinationer og afslutninger. Vi er dog præget af kampens vigtighed og det er svært for alvor at få rystet topopgørnerverne af. Nervøsiteten viser sig i form af uskarpe afslutninger over og ved siden af målet samt en uvant usikker boldkontrol i 1 mod 1 situationer.

19 minutter inde i 1. periode scorer Sophie det forløsende mål på oplæg af Stine og vi får for alvor troen på sejr. Nara cementerer sejren i 3. periode og vi kan løfte armene i vejret som vinder af kampen. Dejligt med en sejr.
Holdet har nu godt 4 ugers kamppause og så venter spændende kampe mod både Benløse og Hørsholm i marts.