D1: Damerne var en tur sydpå og fik hevet lidt flere point ind på kontoen

Michael Møller -

I weekenden var damerne en tur til Vordingborg, hvor rækkens nr. 5, Sydsjællands FC, har hjemmebane. Hafnia var ramt af afbud og skader, så damerne var nødt til at spille med en 3-mands back. Det blev en målrig kamp som endte 3-8. Hafnia havde overtaget i det meste af kampen, men specielt 2. periode var god, som blev vundet 0-4.

Overraskende valgte SFC at spille med en meget streng mandsopdækning af alle Hafnia spillere. Det betød at 1. periode kun blev 0-1, da Hafnia lige skulle vænne sig til at løbe nogle ekstra meter for at komme af med deres opdækning. Men efter at de havde luret den, så kom målene rullende ind.

I 3. periode begyndte SFC at presse højt og gjorde alt for at få bolden ind bag en velspillende Hafnia keeper. Men Hafnia’s 3-mands forsvar, som ellers havde holdt SFC angrebet godt, begyndte at smuldre en smule. Perioden endte 3-3.

Kampens spiller blev på fælles afstemning, Rikke Q, som udover at være velspillende, var med til at holde SFC fra at score i hele 2 perioder.

Hafnia ligger nu på en super flot 2. plads, foran Copenhagen og bagved Hvidovre, efter 6 kampe. På tirsdag skal Hafnia møde Copenhagen på udebane.